Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2024
Artă & Cultură / Carte

„Regele nu moare”,  un album foto dedicat cuplului de actori, Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Regele nu moare”,  un album foto dedicat cuplului de actori, Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț Share „Regele nu moare”,  un album foto dedicat cuplului de actori, Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț
„Regele nu moare",  un album foto dedicat cuplului de actori, Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț


Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, va fi lansat oficial în curând.

Realizat de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului Național din București, albumul oferă o perspectivă unică asupra emoției și talentului excepțional al actorilor din spectacolul „Regele moare”, de Eugen Ionesco, regizat de Andrei și Andreea Grosu.

„Regele nu moare” este primul album foto dedicat unui spectacol al TNB, în distribuția căruia se găsesc actorii Mariana Mihuț, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Florentina Țilea, Richard Bovnoczki și Șerban Pavlu.

Cele 208 pagini conțin fotografii din universul spectacolului, care se joacă la Teatrul Național din București din anul 2017, de la prima repetiție până la reprezentația cu numărul 50, trecând prin momente deosebite de-a lungul celor șapte ani. 

Peste 300 de imagini inedite din culise, din turnee și din timpul repetițiilor, de la aniversări și din pandemie sunt prezentate în albumul „Regele nu moare”, care este produs de Editura Vremea, cu sprijinul TNB și al Asociației „I Love Community”.

„Regele nu moare",  un album foto dedicat cuplului de actori, Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț

În paginile volumului se află numeroase surprize pentru cititori, sub forma unor QR coduri care, odată scanate cu telefonul mobil, prezintă mai multe materiale video din culisele spectacolului care se joacă și în prezent cu casa închisă la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național din București. De asemenea, fragmente din cronici scrise de numeroși critici, jurnaliști și bloggeri culturali se găsesc în cuprinsul albumului foto, care a fost tipărit în condiții premium.

Acesta este „un mic semn de recunoștință al autorului fotografiilor pentru Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț”, dar și o privire exhaustivă, emoționantă și intimă în „viața” unui spectacol de legendă, ultimul în care celebrul cuplu de actori poate fi văzut pe aceeași scenă.

Albumul de colecție, care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui împătimit al teatrului, a fost posibil cu sprijinul partenerilor Aqua Carpatica, Domeniile Sîmburești și Banca Transilvania. 

„Regele nu moare” este disponibil cu precomandă la un preț special pe site-ul www.edituravremea.ro și va avea parte în curând de o lansare oficială la Teatrul Național din București.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută