Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2024
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Spectacole de teatru must-see în luna aprilie

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii Spectacole de teatru must-see în luna aprilie Share Spectacole de teatru must-see în luna aprilie


Spectacole de teatru must-see în luna aprilie

Primăvara aceasta aduce pe scenele bucureștene o serie de spectacole teatrale care ies din tiparele tradiționale. Cu o selecție variată, de la dramă profundă la comedie și experiment, scenele Capitalei se transformă într-un mozaic de experiențe teatrale. În acest context, am ales să evidențiem trei producții care au avut premiera relativ recent și nu ar trebui trecute cu vederea:

Spectacole de teatru must-see în luna aprilie

Adrenalină

Teatrul Excelsior

ADRENALINĂ, de Gabriel Sandu, este un spectacol ce navighează prin tema adicțiilor contemporane și a impactului Pop culture. Prin prisma unei trupe dance formate din trei (odinioară) adolescente, spectacolul aduce în scenă emoțiile și provocările asociate cu faima și identitatea. Acesta oferă o incursiune în estetica anilor 2000, analizând impactul acesteia asupra personajelor și publicului. Distribuția este formată din Dana Marineci, Oana Predescu și Iulia Samson, cu o apariție video Reallyrux. Scenografia este creată de Clara Ștefana, iar coregrafia de Ruxandra Bobleagă.

teatru must-see

Henry Johnson

Teatrul Metropolis

Henry Johnson, în regia lui Eugen Gyemant, dezvăluie povestea captivantă a lui Henry, un personaj încercat de destin, interpretat remarcabil de Șerban Pavlu. Alături de el, Vlad Zamfirescu, Sebastian Marina și Costi Apostol completează un tablou viu al complexității relațiilor umane, fiecare personaj aducând propria nuanță în această explorare a întunericului ascuns în sufletul uman. Această producție deschide un dialog despre vulnerabilitate și fragilitate, evidențiind consecințele adesea devastatoare ale acțiunilor noastre, într-un decor conceput de Raluca Alexandrescu, care subliniază tranziția dintre lumina și întunericul existenței.

Spectacole de teatru must-see în luna aprilie

Apollo Party Bun Bun Titlu Final

Apollo 111

Apollo Party Bun Bun Titlu Final este o comedie care abordează tema reinventării și rezilienței umane în urma pandemiei COVID-19. Spectacolul, scris de Vera Ion și regizat de Teodora Ioana Savu, prezintă poveștile a șase persoane diferite, forțate să își reevalueze viețile și să găsească noi începuturi. Prin utilizarea unor spații neconvenționale din Apollo 111 și a elementelor interactive, realitatea și ficțiunea se îmbină, invitând publicul să participe activ. Din distribuție fac parte Diana Amitrioaie, Adrian Ban, Ioana Bugarin, Camelia Pintilie/Victoria Răileanu, Mădălina Stoica și Andreea Șovan.

» Recomandări de Delia Mitrache | Teatru

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută