Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/04/2024
Lifestyle

Eșarfa pe Bicicletă în Parcul Central Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Eșarfa pe Bicicletă în Parcul Central Brașov Share Eșarfa pe Bicicletă în Parcul Central Brașov
Eșarfa pe Bicicletă în Parcul Central Brașov


Eșarfa pe bicicletă” este un marș pe bicicletă organizat de cercetașii României din Brașov pe 6 aprilie 2024, ora 9.00, prin care se încurajează mișcarea pentru o viață sănătoasă în armonie cu mediul înconjurător, distracția și relaxarea în comunitatea brașoveană.

Totodată este o acțiune care atrage atenția autorităților locale, dar și a cetățenilor orașului, că tinerii își doresc un oraș al bicicletelor, lărgirea infrastructurii de piste pentru bicicliști și amenajarea de rastele de biciclete la școlile din Brasov. Evenimentul “Eșarfa pe bicicletă” va crea cel mai lung șir cercetășesc de biciclete organizat în Brașov.

Eșarfa pe Bicicletă în Parcul Central Brașov

Traseul bicicliștilor are ca punct de plecare/sosire Parcul Central Nicolae Titulescu și străbate arterele: B-dul Eroilor – B-dul 15 Noiembrie – Calea Bucuresti – B-dul Saturn – Str Zizinului – B-dul Alexandru Vlahuță – Str. Brândușelor – B-dul Gării – B-dul Victorie – Str. Mihail Kogălniceanu – Str. Iuliu Maniu – B-dul Eroilor.

Sunt așteptați peste 150 de bicicliști care să pedaleze pentru un oraș cu un trafic mai redus de mașini și diminuarea poluării.

Eșarfa pe Bicicletă în Parcul Central Brașov
Credit foto: CL Sapatino Iași

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută