Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2024
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | „LE POINT G”, by Veronique Gabai, prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „LE POINT G”, by Veronique Gabai, prin ELYSEE Perfumery Share AWARDs | „LE POINT G”, by Veronique Gabai, prin ELYSEE Perfumery
LE POINT G


Parfumul lunii martie 2024: „LE POINT G”, by Veronique Gabai, prin ELYSEE Perfumery

LE POINT G – Parfumul plăcerii! Sărutul suav al trandafirului, vanilia pătimașă, moscul divin și mirosul pasional de piele se împletesc pentru a crea un parfum plin de emoție și sentimente.

E perceput ca un vertij al simțurilor, o continuă pulsație care vine din interior cu și mai multă plăcere și ardoare, un parfum făcut să dea dependență! LE POINT G o generaţie nouă de arome care îşi asumă modernitatea, bucuria în faţa vieţii si a momentelor ei de graţie!

LE POINT G

Chiar şi după magicele St. VALENTIN şi al nostru DRAGOBETE, acest parfum continuă intensele Sărbători ale Dragostei şi în fascinanta perioadă de 1-8 Martie şi, mai apoi, pe parcursul întregii primăveri care se naşte astfel atât de frumos şi de special!

LE POINT G

Veronique Gabai

LE POINT G… este ca şi cum i-ai oferi persoanei iubite trandafiri într-un flacon! O va seduce cert cu note senzuale de piper roz, iris, vanilie, stânjenel, mosc alb, boabe de Tonka, ambră, piele şi lemn de cedru de Virginia. Şi, desigur, trandafiri de mai!

LE POINT G este parfumul perfect pe care să îl oferi iubitei!

Text de ALIN GĂLĂȚESCU | Lifestyle

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Citește mai multe articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută