Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2024
Muzică

PAULINA îşi lansează noul album la Arenele Romane

Andrada Dincă De Andrada Dincă
Comentarii PAULINA îşi lansează noul album la Arenele Romane Share PAULINA îşi lansează noul album la Arenele Romane
PAULINA


Dar oare chiar vreau să fiu a ta? Iubirea poate fi în multe feluri – prea multe ca să fie exprimate sau măcar cunoscute tuturor. Poate fi ca o cutie a Pandorei sau ca o camera a oglinzilor. Paulina, prin noul ei album „Te iubesc, te urăsc”, își propune să dezvăluie una din multele fețe ale iubirii.

Cântăreața a cucerit recent și rapid scena muzicii românești și are deja în discografie două albume: „Prin lume” (2022) și „Săraca fată bogată” (2023), urmând ca cel de-al treilea să surprindă publicul în curând.

PAULINA îşi lansează noul album la Arenele Romane
Foto © Vladimir Pogonariu. Styling – Maria Pantazi

Vineri, 22 martie, la Arenele Romane, Paulina, alături de propria formație, dar și de invitați speciali, îşi lansează noul LP, „Te iubesc, te urăsc”, printr-un show despre care artista promite a fi inedit, dat fiind faptul că este cel mai ambițios proiect al său.

Sintagma te iubesc, te urăsc ne poate duce cu gândul la o comedie romantică, la împăcări și despărțiri, chiar la un final ce pare a fi fericit. Albumul Paulinei nu pare a avea însă nimic de-a face cu firul narativ al unei povești romantice desprinsă din filme, ci cu un substrat ceva mai profund, care începe să fie cât mai mult înrădăcinat în relațiile din prezent.

„Te iubesc, te urăsc” este o reprezentare a relațiilor de tip Sindrom Stockholm. Paulina descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, pe parcurs, începe să își simpatizeze răpitorul, să se atașeze emoțional de el.

Este, în acest fel, surprinsă o lume aflată în perpetuă schimbare, în care atât binele și răul, iubirea și ura, spaima și afecțiunea coexistă. În aceste situații, nu poți trăi nici cu, nici fără omul de lângă tine – ești prins, închis, între zidurile unei relații toxice.

Pentru toți cei care vor să afle mai multe despre o altă față a iubirii, dintr-o perspectiva cu totul personală, sau, pur și simplu, să asculte muzică ce le amplifică starea de bine, biletele la concertul Paulinei se găsesc pe iabilet.roLove can be a trap, so call for help when you feel stuck in.

» Recomandare de ANDRADA DINCĂ | Muzică

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută