Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2024
Eat & Drink Lifestyle / Spirits Award

AWARDs | COTSWOLDS Gin

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | COTSWOLDS Gin Share AWARDs | COTSWOLDS Gin
COTSWOLDS


Unul dintre cele mai premiate şi larg apreciate ginuri britanice, ce rezistă din ce în ce mai greu avalanşei de ginuri „exotice” (Japonia / Noua Zeelandă / Australia / Scandinavia / etc.), este „COTSWOLDS” OLD GIN – London Dry Style – al distileriei cu acelaşi nume, creată în 2014 cu renumite echipamente Holstein, care a devenit chiar un gin ICONIC pentru şcoala britanică de spirits.

AWARDs | COTSWOLDS Gin

COTSWOLDS Gin este renumit prin explozia de arome florale multiple, se spune chiar că are de „10 ori mai multe“ decât majoritatea celorlalte ginuri de elită. Există un volum imens de uleiuri florale distilate în acest gin, ceea ce creează suspensii interesante, explodând ca nişte nori misterioşi în contact cu apa tonică.

AWARDs | COTSWOLDS Gin

Asta a făcut din el un tip rar de gin – „cu capul în nori” –, la propriu şi la figurat, pentru consumatorii săi fideli, aroma menţinându-se astfel mai mult timp în pahar şi, după degustare, în interiorul fiecărui iubitor al acestui gin rar.

AWARDs | COTSWOLDS Gin

Recunoscut pentru multitudinea de ingrediente în alcătuirea COTSWOLDS Gin regăsim majoritar, ca arome principale: ienupăr / lavandă de pe dealurile din Cotswolds, o zonă renumită a Angliei / grapefruit roz / coriandru / angelica / cardamon / piper negru / lime / citrice diverse, precum şi o multitudine de flori de câmp locale.

AWARDs | COTSWOLDS Gin

Ginul este trecut prin multiple procese de distilare, în etape, păstrându-se însă într-o stare „nefiltrată” până la capăt, iar asta îi conferă o notă de inedit, dar şi o aromă mult mai intensă. Să ne bucurăm deci de o revelaţie în lumea Dry Ginurilor Premium multi-premiată, în care mirosul este la fel de impactant ca şi gustul: COTSWOLDS Gin.

» Text de Alin Gălățescu | Spirits Award

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută