Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2024
Lifestyle / Fashion

FASHION EVENT | Show „CARDINALIA”: Modele în viaţă, modele pe podium

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii FASHION EVENT | Show „CARDINALIA”: Modele în viaţă, modele pe podium Share FASHION EVENT | Show „CARDINALIA”: Modele în viaţă, modele pe podium
CARDINALIA


Show „CARDINALIA”: Modele în viaţă, modele pe podium

Spațiul. Timpul. Structura. Aceștia sunt pilonii care au fost oferiţi prin întâiul show de fashion al comunităţii „CARDINALIA”, pentru ca femeile de peste 35 ani, pasionate de modă şi modelling, să-și exprime pe deplin, în condiţii de excepţie, feminitatea pe catwalk și nu numai.

A fi o femeie frumoasă, în ziua de astăzi, înseamnă a gândi dincolo de tiparele unui model clasic cu măsurile bine știute. Cred în dreptul unei femei de a se exprima prin feminitate, indiferent că se înscrie sau nu în măsurile care erau considerate corecte înainte.

Se doreşte, în fapt, construirea unei noi lumi, a unui spaţiu de încredere şi manifestare a autenticei pasiuni pentru modă a acestor femei superbe, fără a respecta vreo normă limitativă. O lume în care fetițele de astăzi, avându-le model pe aceste femei, să prezinte mai multă încredere în ele, în condiţiile în care:

7 din 10 femei cred că nu sunt suficient de bune sau nu se ridică la nivelul așteptărilor ;

98% dintre femei consideră că există o presiune imensă din surse externe pentru a arăta într-un anumit fel;

79% dintre femei au probleme cu încrederea în propria persoană.

Prin show-ul „CARDINALIA”, de la Palatul Noblesse, de la finalul lui 2023, se nasc o nouă direcție de exprimare creativă și multă motivație pentru femeile splendide ale României, care deja și-au dovedit valoarea în multiple domenii și au adus o contribuție importantă societăţii noastre în business, artă, cultură, educație, sănătate, financiar, juridic, spiritualitate, arhitectură, construcții etc.

Ele deja sunt MODELE în societate. De ce nu ar fi „modele” și pe podium?! La evenimente?!

Şi au dovedit cu prisosinţă asta – 25 de doamne de peste 35 de ani au creat istorie într-unul dintre cele mai inedite şi surprinzătoare show-uri ale anului 2023.

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

CARDINALIA

Citește mai multe articole din LIFESTYLE.

Galerie imagini

Share

Un răspuns

  1. Bună ziua!
    Felicitări, pentru ceea ce faceți! Toată admirația!🌷
    Am 66 de ani, antreprenor, îmi doresc să particip și eu la CARDINALIA!
    La 47 de ani,într-un eveniment asemanator, la Ierusalim, am strălucit pe podium! Știu ca povestea mea de viață poate fi model pentru multe femei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută