Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2024
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | „ARABESQUE”, by ORMONDE JAYNE, prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „ARABESQUE”, by ORMONDE JAYNE, prin ELYSEE Perfumery Share AWARDs | „ARABESQUE”, by ORMONDE JAYNE, prin ELYSEE Perfumery
ARABESQUE


Parfumul lunii ianuarie: „ARABESQUE”,

by ORMONDE JAYNE, prin ELYSEE Perfumery

Renumita casă de parfumuri ORMOND JAYNE din Londra îşi continuă călătoria iniţiatică în spaţiul aromelor şi cel spiritual specific Orientului Mijlociu, din colecţia „Celor 4 Colţuri ale Lumii” dăruindu-ne în 2023 o nouă poveste olfactivă: „ARABESQUE”.

ARABESQUE

Note de bază:

Lemn de Agar – Oud / Muşchi / Mosc / Paciuli

ARABESQUE

Note de mijloc:

Trandafir / Iasomie

ARABESQUE

Note de vârf:

Şofran / Coacăze negre / Bergamotă / Piper negru

ARABESQUE

Parfumul este o combinaţie sofisticată şi surprinzător de echilibrată între notele fructate, florale şi cele de lemn, lucru extrem de rar, mai ales în gama parfumurilor unisex din care face parte.

Totul pe fondul universului misterios şi aparte al Orientului Mijlociu… un real ARABESQUE de trăiri intense şi incitante, luxuriante şi neobişnuite.

Text de ALIN GĂLĂȚESCU | Lifestyle

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută