Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2024
Lifestyle

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” – Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Denisa Bădescu De Denisa Bădescu
Comentarii VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” – Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică Share VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” – Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică
Deep Rock Galactic


Vrei să fii un pitic spațial voinic care înfruntă monștri extratereștri în peșteri pe cât de înfricoșătoare, pe atât de frumoase? Atunci vino în lumea jocului „Deep Rock Galactic“, care îți va oferi lupte extraordinare, având perspectiva la persoana întâi, tu fiind, într-adevăr, personajul principal al jocului.

Este un FPS special și demn de experimentat datorită ideii magnifice de a fi un pitic în spațiu, lucrând pentru compania DRG, explorând peșteri extraordinare pentru a obţine materialele de care e nevoie, pentru tine, dar și pentru organizația din care faci parte. Este un joc extrem de distractiv datorită numeroaselor implementări amuzante și nemaiîntâlnite, precum mini-jocurile din nava ta spațială și a misiunilor dificile și periculoase pentru colectarea resurselor unice și de calitate.

Creatorii jocului fenomenal „Deep Rock Galactic“: Ghost Ship Games

Jocul „Deep Rock Galactic“ a fost publicat de „Coffee Stain Publishing“ și conceput de către „Ghost Ship Games“, o companie daneză care a fost creată în anul 2016 de șase dezvoltatori de jocuri pricepuți, care au mai lucrat în trecut la mai multe jocuri video populare, precum „The Division“, „Prince of Persia“, „Far Cry 3“ și așa mai departe. Aceștia explică inspirația lor pentru mecanicile proiectului „Deep Rock Galactic“ din jocurile video populare „Minecraft“ și „Left 4 Dead“. În anul 2024, echipa conține 32 de oameni respectabili și lucrători. Angajații companiei „Ghost Ship Games“ sunt pasionați și talentați, vrând să creeze o experiență de mare calitate pentru toți gamerii.

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Povestea jocului video „Deep Rock Galactic“

Povestea este una scurtă și la obiect. Ești un pitic ce lucrează într-o galaxie pentru organizația DRG, însemnând Deep Rock Galactic. Această companie îți cere să completezi misiuni pentru extragerea componentelor valoroase din peșterile amenințătoare și misterioase, dând peste creaturi răuvoitoare care caută numai bătălie. Însă, se adaugă noi idei pentru a continua povestea, respectiv introducând o companie rivală numită Hoxxes“.

În caz că lenevești (în loc să îți desfășori munca), șeful controlului de misiuni își va face apariția.

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Scopul tău și misiunile de extracție

Meseria ta este să realizezi îndatoririle care îți sunt valabile pe dispozitivul cu misiuni. Accesând acest dispozitiv, vei vedea o hartă împărțită în diferite zone, reprezentând numeroase peșteri magice, generate automat, așadar de fiecare dată peștera va avea o diferită schiță a hărții, însemnând că va fii nouă.

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

În aceste zone fabuloase din mediul sălbatic vei putea obține diverse materiale, folositoare pentru a completa misiunea pe care ai accesat-o, dar și pentru alte necesități ale tale, precum a-ți actualiza echipamentul pentru a deveni din ce în ce mai puternic. Completarea expedițiilor tale îți va oferi experiență, care te va ajuta să crești în nivel. Odată cu creșterea în nivel, vei obține titluri demne pentru profesionalismul tău de miner, dar vei debloca numeroase atribuții folositoare pentru meseria ta dificilă în spațiu.

Diferitele roluri pe care le poti avea

În lumea incredibilă și periculoasă a jocului „Deep Rock Galactic“, în care tehnologia predomină, devii un pitic miner care își îndeplinește misiunile cu succes și, pentru a te proteja împotriva creaturilor violente, ai patru roluri pe care le poți accesa:

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Driller

Dacă alegi rolul de săpător, vei deține arma numită „foreza din titan“. Cu ajutorul său, vei putea, cu o ușurință deosebită, să eliberezi orice cale închisă. De asemenea, aceasta te ajută și în luptă, împotriva inamicilor de aproape. Adițional, mai deții încă o armă puternică numită „aruncătorul de flăcări“, perfectă pentru luptă.

Engineer

Inginerul este distractiv de jucat datorită „pistolului de platformă“ pe care îl deține. Această armă te ajută pe tine și pe coechipierii tăi să vă deplasați cu ușurință la înălțimi mari, pentru a colecta materiale, creând platforme pe orice suprafață. De asemenea, ai „turnulețe de santinelă“ pe care le poți pune pe jos pentru a lupta împotriva creaturilor agresive.

Gunner

Devino un gunner dacă preferi să fii în fruntea echipei tale și să-i aperi, folosindu-ți „mitraliera mini cu calibru mare“, impresionantă, împotriva inamicilor care nu se așteaptă la puterea acesteia. De asemenea, o altă armă folositoare este „lansatorul de linii de viață“, care te ajută pe tine și pe echipa ta să treceți peste orice obstacol.

Scout

Dacă îți place să explorezi și să îți ajuți cât mai mult coechipierii, atunci cercetașul este pentru tine. Arma principală a acestuia este „pistolul de semnalizare“, care luminează intens peștera întunecată, și „cârligul de escaladă“, care te ajută să te deplasezi repede prin încăperea enigmatică la o distanță mare.

Creșterea în nivel este unică, deoarece poți dezvolta fiecare rol în parte. Așadar, fiecare rol, precum săpătorul, inginerul, trăgătorul și cercetașul, încep de la nivelul 1. În concluzie, nu există numai un singur caracter care progresează în nivel, fiecare poziție are niveluri diferite, în funcție de rolul pe care vrei tu să îl crești cel mai mult.

Peșterile întunecate și miraculoase

Peșterile sunt locuri mirifice și bizare, întâlnind o varietate de creaturi. Unele dintre acestea sunt pașnice, așadar te vor lăsa în pace în timpul explorării tale, dar alte creaturi sunt înspăimântătoare și caută luptă, însemnând că trebuie să te aperi cu orice preț, cu ajutorul armelor tale. Trebuie să ai grijă, deoarece cu cât crești mai mult în nivel, cu atât mai mult peșterile o să înceapă să fie cât mai periculoase și dificile de explorat. De asemenea, trebuie să fii atent în timpul drumeției tale, deoarece există meteoriți care se prăbușesc în peșteră!

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Creaturi înfricoșătoare își vor face apariția cu un singur scop: de a se confrunta cu tine și a câștiga lupta. Nu-ți fie frică și folosește-ți armele necesare pentru a fii victorios!

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Obiecte importante

Într-o mină există diferite pietre și cristale pe care le poți colecta cu târnăcopul tău, precum „morkite“ și „nitra“.

Mai există o creatură numită „lootbug“, pașnică, ce oferă multe materiale de care ai nevoie. Obiectele obținute în timpul misiunii tale de extracție îi sunt date roboțelului M.U.L.E. (o inteligență artificială cooperantă), reprezentând inventarul personal al tău și al echipei tale. M.U.L.E este la dispoziția ta, oricând ai nevoie să-ți golești bagajele.

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Aceste articole sunt folositoare pentru parcugerea și completarea misiunii tale, dar și pentru a-ți îmbunătăți statutul, abilitățile și armele, pentru a fii cât mai voinic.

Nava ta spațială

Bine ai venit în nava ta spațială, piticule! Ai o grămadă de dispozitive tehnologice aici, cu numeroase funcții. Ai obosit de munca extenuantă în extragerea articolelor preţioase din peșterile spațiale periculoase, pentru compania interstelară DRG? Atunci ia o pauză și relaxează-te, la o bere, la barul  Abyss“.

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

Odată cu ‚deblocarea’ noilor beri, acestea vor avea anumite efecte fenomenale, unele chiar crescându-ți puterea pentru următoarea drumeție. Descoperă numeroase joculețe amuzante și neașteptate în încăperea respectivă, care, cu siguranță, îți vor pune un zâmbet pe față! Unul dintre acestea este sala de dans, cu muzică gratuită, stând chiar lângă renumitul bar Abyss.

Personalizează-ți piticul

Poți să îți schimbi aparența, pentru a arăta cât mai fabulos, de la coafură până la vestimentație.

Joc Multiplayer

Poți avea o echipă de maxim 4 persoane, care te vor ajuta în misiunile dificile cerute de DRG. Cheamă-i pe prietenii tăi și adenturați-vă în lumea spațială extraordinară pentru a lucra împreună în extracția resurselor minerale valoroase. De asemenea, întâlniți alți pitici lucrători creând sau intrând în grupurile acestora găsite pe dispozitivul cu misiuni. Relaxați-vă mai întâi la barul Abyss, dar apoi puneți-vă pe treabă! Bineînțeles, dacă jocurile multiplayer nu sunt după preferința dumneavoastră, nu trebuie să jucați cu alți coechipieri.

VIDEO GAMES | „Deep Rock Galactic” - Explorează și lucrează în peșteri într-o lume spațială enigmatică

În concluzie, „Deep Rock Galactic“ este un joc video creat printr-un mare efort, extrem de interesant, care captivează jucătorul cu orele, datorită atât implementărilor numeroase, amuzante și de calitate, cât și a ideii generale inedite, tu devenind un pitic spaţial lucrător pentru o companie minieră ce vrea materiale valoroase din peșteri neexplorate. Vino acum în lumea de acțiune tehnologizată a lui „Deep Rock Galactic“!

» Text de DENISA BĂDESCU | Lifestyle

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută