Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/01/2024
Junior Film

Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei! Share Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei!
Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei!


Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei!

Spectatorii din Focșani, Alexandria, Buzău, Bacău și Bistrița se vor putea bucura de vizionarea Superpietonii Zurli, în prezența echipei! Astfel, părinții și copiii prezenți în cinematografele Happy Cinema vor putea cunoaște o parte dintre membrii echipei îndrăgitei Găști Zurli.

Cele mai iubite personaje ale copiilor din România își fac debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024 Superpietonii Zurli. Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

" "

Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante, care le testează prietenia dar le face să se și autodepășească, Gașca ZURLI descoperă în acest film de familie, ce înseamnă puterea lui „împreună” și a educației prin joacă. Filmul Superpietonii ZURLI, o aventură fantastică pentru părinți și copii, ne face să redescoperim iubirea și curajul, valori principii care ne pot ghida în viață.

Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei, la cinematografele Happy Cinema din țară

– Duminică, 28 ianuarie 2024 – Happy Cinema Bistrița 

– Vineri, 9 februarie 2024 – Happy Cinema Focșani

– Sâmbătă, 10 februarie 2024 – Happy Cinema Buzău

– Duminică, 11 februarie 2024 – Happy Cinema Bacău

– Duminica, 17 februarie 2024 – Happy Cinema Alexandria

„E acel film despre care copiii de astăzi vor spune “l-am văzut când eram mic” la fel cum spunem noi de Veronica și Maria Mirabela”., a declarat Mirela Retegan.

Gașca Zurli în cinematografele Happy Cinema din țară! Proiecții speciale Superpietonii Zurli, în prezența echipei!

Filmările celui mai așteptat film pentru copii au avut loc în Iași și București, iar echipa de filmare a trecut prin numeroase peripeții, filmările fiind întrerupte deseori în locuri publice pentru că părinții și copii veneau să își îmbrățișeze personajele preferate. Mirela Retegan, împreună cu cei mai frumoși, colorați, visători, năstrușnici prieteni, GAȘCA ZURLI, au avut alături la filmări mai multe vedete însoțite de copii: Mihai Morar, împreună cu Roua, mezina familiei, Amalia Enache alături de fiica sa, Alma, Ioana Chereji (Head of Communication UNTOLD Universe), împreuna cu Luiza (Untoldina), precum şi Codin Maticiuc, alături de fiica sa cea mare, Smaranda.

Vizionară cum ne-a obișnuit, Mirela Retegan face echipă ca scenarist și regizor cu Cătalin Dascălu, managerul celei mai iubite vedete adolescente din România, Iuliana Beregoi.

„Este un film care vă aduce în cinematografe copiii părinții și bunicii pentru ca e un film pentru TOATǍ Lumea. De la lacrimi la hohote de râs de la momente în care o să dansam pe aramzamzam la scene în care Tura Vura ne ține cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria.” – Mirela Retegan

Distribuție: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Lulu Varodi, Andreea Ghiță, Eduard Zănoagă, Edith Elekes, Larisa Mihăeș, Cezar Alexa, Teodora Enache. Cu participarea extraordinară a prietenilor: Roua și Mihai Morar, Luiza și Ioana Chereji, Alma și Amalia Enache, Smaranda și Codin Maticiuc.

Producție: Mixton Movie și Compania Zurli

Biletele pentru proiecțiile speciale Superpietonii Zurli se pot achiziționa de pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400,000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

HAPPYCINEMA® online:

Facebook: www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Instagram: www.instagram.com/happycinema.ro

Tik Tok HappyCinema

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută