Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2024
Muzică

THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”.

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”. Share THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”.
THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”.


THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”.

Cea mai în vogă trupă timișoreană de rock alternativ, THE CASE, a lansat versiunea live a single-ului “Mountain of Pain”. Clipul a fost filmat cu ocazia concertului pe care formația l-a susținut în luna decembrie a anului trecut în clubul Pixel.

Videoclipul live al piesei “Mountain of Pain” poate fi vizionat la acest link:

 

Deși această versiune a piesei “Mountain of Pain” degajă un parfum ceva mai raw, propune câteva straturi de arome noi, mai tari, mai aspre, mai savuroase pentru publicul care gustă genul acesta de muzică în formele sale cele mai autentice.

Piesa “Mountain of Pain” vorbește despre acel soi de blocaj mental care îi face pe oameni să își piardă capacitatea și dorința de a comunica și de a împărtăși nevoile prin care trec odată cu această luptă care, în cele din urmă, duce către depresie.

“Mountain of Pain” este o invitație la introspecție, o călătorie abruptă în intimitățile minții acolo unde greșeala pândește din umbra fiecărui pas, în lumina oarbă a iluziei zilei de mâine. Sunetul împachetează perfect această nevroză care trezește angoasele cele mai înfiorătoare ascunse până atunci în catacombele sufletului.

THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”.

Lupta aceasta ce pare că nu are finalitate revine în simțuri prin ritmul alert și refrenul interpretat de Alfred Paroș cu atâta pasiune și nu știu ce soi de voință, de zici că și-a rupt efectiv ceva de pe undeva din spatele toracelui. O energie care, transpusă pe scenă, te face să vrei să trăiești, să te tragi puțin de guler singur și să îți vezi de drum mai departe, fiindcă, tocmai necunoscutul și greul ce pare interminabil face din călătoria aceasta a vieții o experiență unică.

Single-ul “Mountain of Pain” s-a bucurat de o primire foarte bună în presa internațională de specialitate, mai multe webzine-uri din Statele Unite, Cuba, Belgia sau Serbia făcând menționări laudative în legătură cu piesa timișorenilor. 

De asemenea, o serie de radio-uri de peste hotare, printre care celebrul post de radio olandez dedicat sonorităților indie, IndieXL, sau chiar postul Valley FM din îndepărtata Australie au rulat piesa zile la rând în playlist-urile lor.

În momentul de față, THE CASE lucrează la un nou single ce urmează să fie lansat în prima parte a acestui an.

THE CASE a lansat versiunea live a piesei “Mountain of Pain”.

Mai multe despre THE CASE găsiți pe:

Facebook: www.facebook.com/thecaserocks 

Instagram: www.instagram.com/thecaseband/ 

Youtube: www.youtube.com/@TheCaseBand 

Spotify: open.spotify.com/artist/1khrILKEdnCqXssbT5vOWO

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută