Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/12/2023
Artă & Cultură

Bilanțul primei ediții a ”Christmas at the Palace”: 150.000 de vizitatori! Alexandru Chituță: ”Avem o șansă!”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Bilanțul primei ediții a ”Christmas at the Palace”: 150.000 de vizitatori! Alexandru Chituță: ”Avem o șansă!” Share Bilanțul primei ediții a ”Christmas at the Palace”: 150.000 de vizitatori! Alexandru Chituță: ”Avem o șansă!”

Peste 150.000 de persoane au vizitat curtea Muzeului Național Brukenthal, la „Christmas at the Palace”, a anunțat Alexandru Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal.

„Vă mulțumim pentru faptul că în aceste zile v-am adus zâmbete și bucurii și ne-ați răsplătit cu mii de fotografii, zeci de mii de gânduri bune și impresii. Au fost peste 150.000 de participanți, iar expozițiile Muzeului Brukenthal deschise în curtea a doua au fost vizitate de peste 75.000 de vizitatori. Pentru Muzeul Național Brukenthal este un număr record. La căsuța Muzeului Brukenthal s-au achiziționat produsele de brand: parfum, vin, ciocolată, globuri dar și publicații și alte produse.

A fost un prim test pentru noi și îi mulțumesc dl. Sebastian Marcovici și echipei Focus pentru colaborarea extraordinară. Consider că trebuie să avem viziune pentru promovarea patrimoniului imobil, în cazul nostru Palatul Brukenthal din Piața Mare din Sibiu, să avem idei îndrăznețe pentru a investi în tânăra generație să participe la evenimentele din curtea unei instituții de cultură, și nu neaparat în altă parte, să acordăm o atenție specială comunității unde existăm și ne desfășurăm activitatea și să conștientizăm faptul că în aceste timpuri muzeele și activitatea din interiorul acestor instituții nu se poate limita doar la cercetare, expunere și vizitare. Dacă știm să privim, să fim atenți, să analizăm ce se întâmplă în muzeele din lumea întreagă, avem o șansă! Mulțumesc copiilor și adolescenților care au participat la evenimentele noastre, adulților, părinților care au venit cu copii de la câteva luni în curtea Palatului, bunicilor, sibienilor și vizitatorilor care au venit în această perioadă la Sibiu”, a declarat managerul interimar al Muzeului.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută