Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 28/12/2023
Film

PREMIERĂ | „Dream scenario”: tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?

Sandra Sankat De Sandra Sankat
Comentarii PREMIERĂ | „Dream scenario”:  tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară? Share PREMIERĂ | „Dream scenario”:  tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?
Dream scenario - tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?


„Dream scenario”: tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?

A mâncat un gândac viu, a urlat tirade despre albine şi a purtat frizuri groteşti. Şi câte şi mai câte, toate în numele artei. A luat Oscarul, dar şi Zmeura.

A legitimat ceea ce, de cele mai multe ori, am fi tentaţi să definim drept „trashy”. Este actorul cult care a apărut în producţii indie venerate, dar şi celebritatea de lista A.

Toată lumea așteaptă revenirea lui Nicolas Cage pe marile ecrane!

Poate cel mai așteptat film al sfârșitului de an este revenirea în forță a lui Nicolas Cage într-o comedie regizată de Kristoffer Borgli, produsă de Ari Aster pentru A24.

Scenariu de vis se vede din 29 decembrie în cinematografe, distribuit de Bad Unicorn.

Dream scenario - tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?

Paul Matthews este soț, tată, un profesor chinuit într-un colegiu, un bărbat banal și stângaci – și totodată cea mai faimoasă persoană din lume, după ce începe să apară în mod aleatoriu în visele oamenilor. Prima dată apare în visele fiicei sale, apoi într-ale unei foste iubite și ale studenților săi, ca apoi să fie prezent în visele tuturor de pe planetă, până când Paul este recunoscut, sărbătorit și dorit dincolo de ce și-ar fi putut imagina vreodată.

Debutând în limba engleză, regizorul-scenarist din Oslo, Kristoffer Borgli (cunoscut pentru „Sick of Myself”) urmărește parcursul către 15 minute de faimă ale unui oarecare, o perspectivă amuzantă și jucăuș de sucită asupra conștiinței colective a vieții moderne, unde aproape că oricine se poate transforma peste noapte dintr-un străin într-o celebritate, ca apoi să decadă iarăși în obscuritate la fel de rapid.

Dream scenario - tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?

„A fost unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-am citit vreodată, și, sincer să fiu, cred că este cea mai bună interpretare a mea și cel mai bun film pe care l-am făcut până acum”, spune Cage, care a jucat în peste 100 de filme, într-o carieră unică și de neegalat.

Text de SANDRA SANKAT | Premiere | Film

Dream scenario - tu ce ai face dacă l-ai visa pe Nicolas Cage în fiecare seară?

Titlu original: Dream Scenario
Regia: Kristoffer Borgli
Cu: Lily Bird, Nicolas Cage, Julianne Nicholson, Jessica Clement, Star Slade
Gen: Comedie, Horror
Durata: 100 de minute
Distribuit de: Bad Unicorn
Premieră în România: 29 Decembrie 2023

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută