Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 28/12/2023
Film

Klaus & Barroso – proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Klaus & Barroso – proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024! Share Klaus & Barroso – proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024!
Klaus & Barroso - proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024!


Klaus & Barroso – proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024!

Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae, Bogdan Theodor Olteanu, Victoria Raileanu, Mădălina Craiu, Alexandru Ion și Mădălina Stoica vor fi prezenți la Cinema City – Iulius Mall (13 ianuarie) și la Cinema City – Shopping City (14 ianuarie),  pentru a se întâlni cu publicul timișorean de la 19:00, înainte de proiecțiile speciale Klaus & Barroso. Spectatorii sunt invitați să rămână în sală după film pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri cu membrii echipei. 

Klaus & Barroso, comedia scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu), invită spectatorii la proiecții speciale în prezența echipei în 13 orașe.

Întâlnirile cu spectatorii vor avea loc de la ora 19:00*, iar vizionările încep la 19:30 și vor fi urmate de discuții cu cei prezenți. 

„Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!”, spune Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Klaus & Barroso - proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024!

Detalii despre evenimente – pe pagina de Facebook Bold Film Studio.

Klaus & Barroso este un film produs de Bold Studio ce-i are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) încearcă să țină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri nepoftiți.
Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

TRAILER:

 

Biletele la Klaus & Barroso vor fi disponibile din 27 decembrie, spectatorii fiind încurajați să-și rezerve locurile online pe site-urile cinematografelor.
Mai multe detalii pe: boldfilmstudio.ro/productii/klaus-barroso/  

Klaus & Barroso este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști lansat la începutul anului 2023 și disponibil pe Netflix – fiind al patrulea titlu ca numărul de ore vizionate pe această platformă în România.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite

Klaus & Barroso va fi distribuit de Forum Film, din 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

Mai multe imagini pe: Facebook | Instagram | TikTok, pe canalul de YouTube Bold Film Studio și canalul de YouTube Micutzu Stand-up Official.

Klaus & Barroso - proiecții speciale în prezența echipei la Timișoara pe 13 și 14 ianuarie 2024!

Producători: Cristian Anastasiu, Bogdan Theodor Olteanu. Producător general: Ionuț Datcu.

Parteneri media principal: KISS FM

Parteneri media: Cărturești, All About Romanian Cinema, Adevărul, Cinefan, Cinemap, Happy Fish, Happ.ro, IQads, Pagina de Media, Unica, Urban.ro, Vice, Zile și Nopți.

Un film realizat cu sprijinul: Neumarkt, Pepsi, Lays, Caii de la Letea, Sameday, Presto,

Realme, Agricola, Dentsu Romania,  MediaCom, Mindshare, Wavemaker, House of Media, OMD.

Website: boldfilmstudio.ro/productii/klaus-barroso/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută