Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/12/2023
Muzică

Bulz Brotherz lansează primul videoclip, “Zbătuta (Ăla nu-s io!)”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bulz Brotherz lansează primul videoclip, “Zbătuta (Ăla nu-s io!)” Share Bulz Brotherz lansează primul videoclip, “Zbătuta (Ăla nu-s io!)”
Bulz Brotherz au lansat primul videoclip oficial “Zbătuta (Ăla nu-s io!)”.


Bulz Brotherz au lansat primul videoclip oficial “Zbătuta (Ăla nu-s io!)”.

Acest prim single, plin de energie este inclus pe albumul de debut “Toate Cele Bune – Vol.1” scos în 2023.

Downloadează albumul: “Toate Cele Bune – Vol.1”.

“Nu cumva să fi crezut că vă lăsam fără videoclip înainte de sfârșitul anului. Poftim aici videoclip oficial cu noi cum nu ne-ai mai văzut, că de când am lansat albumul, ne-am transformat în virtual rock stars. Dacă întreabă cineva, orcine ar fi ei, voi le răspundeți: “Ăla nu-s io!” – BBZ

Videoclipul îi prezintă pe cei trei membrii Bulz Brotherz: Mihnea, Bughy și Cosmin, ca pe niște personaje decupate din fotografii și animate în stil South Park, în timp de vocalul Mihnea, îți repetă insistent ca un cap vorbitor hook-ul melodiei: “Ăla nu-s io!”

Vizual este o retrospectivă a multelor ținute purtate de-a lungul anilor pe scenă: All Black a la Johnny Cash, Golan Balkan cu trei dungi pe trening și pe adidași, Galben-Negru în echipament oficial al SR Brașov, Italian-American cu maiou și bretele, Bumblebee Yellow cu pulover și căciulă și în noile combinezoane cu însemne Bulz Brotherz, toate aceste fiind însoțite de nelipsitii ochelari de soare.

Videoclipul este produs în întregime la Fine Sound Brașov, Bulz Brotherz luând tot creditul de la muzică, la concept vizual, regie și montaj. Fotografiile sunt realizate de către Claudiu Bekk tot la Fine Sounds Brașov.

Această lansare de videoclip celebrează primii 8 ani de la primul concert Bulz Brotherz, ocazie cu care au ținut un concert cu intrare liberă în Brașov la Tâmplărie Pub unde s-a cântat cu casa plină și ușile închise. Urmează curând un anunț cu viitoare evenimente Bulz Brotherz pentru începutul anului 2024.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută