Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 23/12/2023
TV Film

Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite! Share Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!
Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!


Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!

Luna decembrie ajunge la final în curând și,  odată cu ea, și anul 2023. Este perioada în care împachetăm și punem cadourile sub brad, gătim (și mâncăm bine), facem liste cu rezoluții și speranțe pentru noul an și ne bucurăm de timp de calitate alături de cei dragi. Pentru DIVA, este perioada în care se încheie maratonul de filme care precede Crăciunul, început 15 octombrie. Povești pline de emoție, magie, culoare, zăpadă și brazi perfect decorați, aceste filme romantice tematice au fost difuzate în fiecare zi între orele 06:00-02:00 și ne-au umplut casele cu finaluri întotdeauna fericite.

Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!

Acum, în ultimele zile din an, mai exact, în perioada 24 – 31 decembrie, DIVA pregătește perfect terenul pentru zilele de sărbătoare care se apropie cu 4 premiere tv deosebite. Acestea ne duc de la Londra tocmai în Scoția și din stranele unei biserici tocmai într-o cabană montană.

Pe 24 decembrie, de la ora 16:00, primim „Darul liniștii” (The Gift of Peace, 2022). Subiectul filmului? După moartea soțului ei Traci (Nikki Deloach) s-a îndepărtat de credință și înaintea celui de-al doilea Crăciun pe care îl va petrece singură își caută alinarea într-un grup de sprijin, unde învață că timpul, credința și ceilalți oameni sunt soluția durerii copleșitoare pe care o simte.

Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!

A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie de la ora 20:00, la DIVA avem parte de un „Crăciun la Londra” (Jolly Good Christmas aka Christmas in London, 2022). În scenariul festiv arhitectul american David Burnside (Will Kemp) își petrece sărbătorile de iarnă la Londra și o angajează pe experta în cumpărături Anji Patel (Reshma Shetty) pentru a găsi cadoul perfect pentru iubita lui, Charlotte Fitzsimmons (Sophie Hopkins). Cei doi sunt împreună de trei luni, dar cadoul contează mult pentru că Charlotte e fiica șefului său. Cu trei zile înainte de Crăciun, din cauza unor evenimente neașteptate, David și Anji pornesc într-o aventură intensă prin capitala Marii Britanii, la finalul căreia fiecare primește un cadou neașteptat.

Încheie anul alături de DIVA! Sărbători Fericite!

Vineri, 29 decembrie petrecem „Un Crăciun în Scoția” (Christmas in Scotland, 2023), de la ora 20:00. Povestea tv folosește pe post de intrigă luminițele festive care împodobesc în această perioadă toate casele și orașele. În timpul unei călătorii în țara titulară un designer (Jill Winternitz) ajută o comunitate mică să creeze o instalație luminoasă de sărbători și descoperă ceva neașteptat, la fața locului: dragostea.

Ultima premieră din seria Crăciunul la DIVA este programată pe 31 decembrie, la ora 16:00. În „Crăciun la cabană” (Christmas at the Chalet, 2023), o fostă prezentatoare tv – Lex Riley (Teri Hatcher, cunoscută din serialul „Neveste disperate”) – descoperă că trebuie să petreacă sărbătorile de iarnă la o cabană, alături de fiul ei, fostul ei soț și noua iubită a acestuia. Pentru a-și ocupa timpul cu ceva cât mai departe de ultimii doi, face voluntariat la cabană și așa îl cunoaște pe Eric Trembley (William deVry).

Odată cu marele final al maratonului, Crăciunul la DIVA își ia rămas-bun de la anul 2023 și promite că 2024 va începe spectaculos! Crăciun fericit tuturor, La mulți ani și un 2024 așa cum vă doriți!

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută