Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2023
Muzică

Iubitorii de K-POP pot vedea concertul SEVENTEEN „Follow” în exclusivitate la cinematograful CINEMAX Veranda Mall

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Iubitorii de K-POP pot vedea concertul SEVENTEEN „Follow” în exclusivitate la cinematograful CINEMAX Veranda Mall Share Iubitorii de K-POP pot vedea concertul SEVENTEEN „Follow” în exclusivitate la cinematograful CINEMAX Veranda Mall
Iubitorii de K-POP pot vedea concertul SEVENTEEN „Follow” în exclusivitate la cinematograful CINEMAX Veranda Mall


CINEMAX Veranda Mall devine locul ideal pentru a trăi în direct bucuria și energia unui spectacol de K-POP al trupei SEVENTEEN, live din Fukuoka, Japonia.

Această transmisiune live se anunță a fi un eveniment memorabil la CINEMAX Veranda Mall. Concertul va rula exclusiv la Veranda Mall pe 16 decembrie, într-un mediu care promite să aducă magia și energia direct din inima Japoniei.

Cunoscută pentru energia debordantă și performanțele impecabile, trupa de K-POP SEVENTEEN oferă un spectacol electrizant la turneul lor „Follow” din Japonia. Cu o prezență scenică dinamică și o chimie palpabilă între membri, concertul va fi mai mult decât un simplu spectacol muzical, ci o experiență captivantă care va uni fanii din întreaga lume.

CINEMAX Veranda Mall oferă ocazia unică de a trăi acest spectacol într-un mod excepțional. Cu tehnologie de ultimă oră și o atmosferă dedicată pasionaților de K-POP, vizionarea concertului SEVENTEEN va fi o experiență imersivă, ce le va permite fanilor să se simtă ca și cum ar fi chiar în mijlocul mulțimii din PayPay Dome.

Ecranele și sistemul audio de ultima generație de la cinematograful CINEMAX Veranda Mall vor aduce fiecare detaliu la viață, de la coregrafiile sincronizate la efectele vizuale impresionante. Fanii vor avea oportunitatea de a trăi live concertul și momente precum interpretarea lui Woozi, pe o scenă ridicată ce a culminat cu un impresionant „mic drop”, sau complexitatea coregrafiilor de grup în piese ca „Don’t Wanna Cry” și „Thanks”.

Această ocazie rară de a vedea SEVENTEEN în transmisiune live mondială, într-o astfel de atmosferă captivantă este cu siguranță un eveniment pe care niciun fan nu ar trebui să-l rateze.

Cumpără-ți biletul acum, locurile sunt limitate!

Iubitorii de K-POP pot vedea concertul SEVENTEEN „Follow” în exclusivitate la cinematograful CINEMAX Veranda Mall

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută