Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2023
Lifestyle

Cum să supraviețuiești unui revelion acasă, fără familie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cum să supraviețuiești unui revelion acasă, fără familie Share Cum să supraviețuiești unui revelion acasă, fără familie


De când mă știu, revelionul a fost pentru mine unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, atunci când știam că urmează fie o petrecere de neuitat, fie o excursie de pus în album împreună cu prietenii sau cu iubitul. Asta până când a venit pandemia.

Eram departe de familie, într-un oraș nou, cu puțini prieteni și nicio posibilitate să ajung într-un loc mai familiar. Brusc, revelionul a devenit o întâlnire cu mine însămi. Singurătatea nu mă sperie, însă de revelion îmi doresc totuși ceva mai mult.

Surprinzător, însă, în acel an, de revelion mi-am făcut un grup de oameni dragi alături de care am rămas la fel de apropiată chiar și acum. Iar acum, de revelion, nici nu mă mai gândesc să merg la o petrecere într-un club scump sau într-o excursie pentru care trebuie să economisesc tot anul. Și nici nu o să mă găsiți dând refresh obsesiv la pagina dedicată zilei de 31 decembrie de pe acest site.

Experiența de până acum m-a învățat câteva lucruri pe care vreau să le împărtășesc și cu voi despre cum nu numai să treci cu bine peste un revelion acasă – dar să te și distrezi, indiferent de numărul de persoane alături de care ești.

Revelionul petrecut acasă îți oferă șansa rară de a planifica o masă festivă diversificată fără să ai sentimentul de vinovăție că faci excese. Poți alege un meniu de revelion pentru acasă care să-ți satisfacă poftele culinare sau să te aventurezi în a experimenta rețete de revelion noi și interesante. Un platou de revelion acasă nu trebuie să fie complicat; chiar și cele mai simple aperitive pot fi transformate în ceva festiv cu puțină creativitate.

Gândește-te la un mix de gustări tradiționale și inovații culinare care să surprindă plăcut pe oricine. Nu trebuie să cheltuiești prea mult și nici să cauți inspirația prea departe dacă ești mereu în criză de timp – găsești în revista Lidl de Crăciun zeci de pagini de conținut rapid de parcurs și ușor de implementat.

Ținutele de revelion pentru acasă pot fi cât de extravagante îți dorești tu

Chiar și acasă, ținuta de revelion poate fi un element esențial al serii. Alege o ținută în care te simți confortabil, dacă asta simți că vrei să faci. Sau propune-le colegilor de petrecere să vă afișați în cele mai extravagante ținute din câte aveți! Ce omagiu mai frumos ați putea aduce acestei serbări speciale? Chiar dacă preferi ca ținutele de revelion pentru acasă să fie mai relaxate, nu uita să adaugi și un accesoriu sau un detaliu care să te facă să strălucești. Fie că este vorba de o bijuterie semnificativă sau de o pereche de papuci de casă cu sclipici, acum e momentul să-ți lași personalitatea să strălucească.

Transformă-ți visele în realitate creând propria atmosferă de revelion

Casa în care îți petreci revelionul, singură sau alături de prieteni, devine cel mai simplu un spațiu de sărbătoare atunci când folosești decorațiuni festive și pui o muzică pe gustul tău. În funcție de cum preferi să-ți petreci seara, poți alege să te relaxezi într-un mod mai liniștit sau să organizezi activități distractive pentru tine și prietenii tăi. De la jocuri de societate la sesiuni de karaoke sau chiar un mic dance party în sufragerie, cel mai bine este să te gândești la ce te-a binedispune cel mai mult și să-ți urmezi instinctul.

Fie că petreci singur sau în compania unor prieteni, esența revelionului este să intri în noul an cu o stare de bine și optimism. Pentru mine, astăzi revelionul este ocazia perfectă să mă reîntâlnesc cu prietenii dobândiți în pandemie, în noul meu oraș de reședință. Nu de fiecare ne adunăm toată gașca, însă chiar și așa, nu regret deloc zilele când revelionul era o extravaganță costisitoare. Nimic nu este mai prețios decât prezența prietenilor dragi într-un spațiu creat după gustul tău.

Cum să supraviețuiești unui revelion acasă, fără familie

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută