Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2023
Lifestyle

4 Lucruri bizare și nebunești despre jocurile de noroc

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 4 Lucruri bizare și nebunești despre jocurile de noroc Share 4 Lucruri bizare și nebunești despre jocurile de noroc
4 Lucruri bizare și nebunești despre jocurile de noroc


Nebunia nu este un mod foarte potrivit prin care să descrii particularități ale vieții, dar cu siguranță este unul acceptat pentru industria jocurilor de noroc. Majoritatea dintre noi intră în cazinourile de orice tip pentru a ne relaxa, pentru a ne încerca norocul sau pentru a câștiga niște bani mai mult sau mai puțin atenți fiind la jocul de noroc ca fiind un fenomen.

Așa că astăzi discutăm despre câteva dintre cele mai bizare și nebunești aspecte despre jocurile de noroc și poate împreună vom afla care sunt cele mai ciudate lucruri care s-au întâmplat vreodată într-un context în care jocurile de noroc au fost și ele incluse în discuție.

Ești pregătit să faci acest lucru alături de noi? Citește până la final și află care sunt particularitățile cazinourilor care te vor face să îți ieși din minți.

Deținuții ar putea juca la un cazino administrat de închisoare

Detenția, penitenciarele și tot felul de astfel de metode de corecție ar trebui să încurajeze cele mai bune practici din punct de vedere al bunei purtări. Dar oare oferta de păcănele gratis EGT se încadrează la acest set de reguli? Ei bine, dacă nu ai mai aflat asta până acum, suntem aici să îți spunem că majoritatea închisorilor din lume acceptă ca deținuții să se implice în activități de jocuri de noroc. Fie că aceștia le improvizează, pariurile fiind pe mâncare, haine, bani sau tutun, fie pot juca jocuri de cazino în toată regula la cazinoul special deținut chiar de către administrația închisorii.

Astfel, deși pare că este un scenariu desprins dintr-un film de Hollywood, unde deținuții sunt implicați în activități violente de cele mai multe ori, cazinourile nu sunt nici ele locuri foarte cuminți unde să îți petreci timpul.

În anumite țări, acest lucru chiar este posibil și suntem conștienți de faptul că unele închisori chiar își propun sau deja administrează cazinouri în toată regula unde prizonierii își pot folosi banii pentru a plasa pariuri la diferite activități de gambling. Deși cazinourile din închisori nu par a fi o idee foarte bună, acestea pot fi chiar folosite în folosul închisorilor și pot servi drept unealtă pentru a-i face pe deținuți să participe activ la întregul fenomen de reabilitare.

Un cazino administrat de închisoare nu ar presupune doar deschiderea unor noi locuri de muncă pentru deținuți, dar le-ar oferi acestora și un răgaz pentru a plasa pariuri și a se distra în timpul în care aceștia nu fac niciun fel de muncă în cadrul închisorii.

Cel mai mic cazino din lume

Am tot vorbit despre cele mai spectaculoase cazinouri din lume și despre cum Vegasul a continuat să rămână acest gigant al industriei de gambling. Deși cazinourile din Vegas nu sunt caracterizate decât de grandoare și detalii duse la superlativ, astăzi discutăm despre lucruri absolut ciudate și bizare, iar unul dintre ele este chiar cel mai mic cazino din lume, care deși te va face să zâmbești, se află într-un taxi londonez. Da, ai văzut bine, un taximetrist conduce în fiecare zi un cazino fizic, amplasat în interiorul unui taxi.

Nu este prima dată când discutăm despre acest cazino pe patru roți, dar este printre primele momente când te încurajăm să te informezi cu privire la acest cazino.

În interiorul taxiului se află o masă de joc, un dealer și un bar, iar experiența de a plasa pariuri într-un cazino, în momentul în care pășești pe ușa taxiului, este absolut unică.

Dependenții de jocuri de noroc poartă scutece pentru adulți

Adicțiile nu sunt niciodată ușor de gestionat, indiferent dacă ești un jucător de ocazie, un jucător profesionist sau pur și simplu un jucător care petrece foarte mult timp la turneele de poker. Cu cât adicțiile sunt mai mari, cu atât jucătorii care suferă de această boală iau decizii mai radicale. Chiar dacă pare absurd, există persoane care sunt atât de captivate de jocurile de noroc încât nu doresc să părăsească ecranul de joc nici măcar pentru o secundă. Prin urmare, nu vor merge nici la toaletă, iar pentru asta trebuie să găsească anumite soluții.

Cu cât adicția este mai mare, cu atât scutecul se umple mai mult, dacă ne permiți această aluzie. Nu este un lucru sănătos, normal și nici demn, dar atunci când adicțiile pun stăpânire pe tine, nu mai există nicio cale de scăpare.

Ben Affleck a fost interzis pe viață la Hard Rock Casino

Da, celebrului actor i s-a interzis accesul la acest cazino, chiar în anul 2014, când acesta a fost acuzat că ar fi încercat să numere cărți la Blackjack. Nu este un lucru ilegal din punct de vedere al legii, dar este ilegal în interiorul cazinourilor. Este cumva și o lecție dură oferită tuturor deoarece indiferent dacă ești vedetă, persoană publică sau actor, regulile din cazino nu iartă pe nimeni.

Concluzie

Ești pregătit să faci pasul important în carieră? Pășește acum în cazino, bucură-te de faptul că industria pune și zâmbete pe buzele jucătorilor, dar și pentru că oricând poți să te distrezi așa cum îți dorești, insa nu uita sa joci responsabil!

4 Lucruri bizare și nebunești despre jocurile de noroc

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută