Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2023
Artă & Cultură

Premiul „România în lume” oferit în cadrul Galei Gândit în România a ajuns la Filarmonica sibiană

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Premiul „România în lume” oferit în cadrul Galei Gândit în România a ajuns la Filarmonica sibiană Share Premiul „România în lume” oferit în cadrul Galei Gândit în România a ajuns la Filarmonica sibiană
Premiul „România în lume” oferit în cadrul Galei Gândit în România a ajuns la Filarmonica sibiană


Dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, a câștigat premiul „România în lume”, oferit pentru activitatea sa perseverentă, curajoasă și novatoare în muzică.

Premiul a fost acordat în cadrul celei de-a doua ediții a galei Gândit în România și a fost prezentat de către doamna Mihaela Crăciun, coordonatoarea TVR Internațional, pe scena Ateneului Român, în data de 14 noiembrie 2023. Pe lângă distincția primită, Cristian Lupeș a fost, alături de Bucharest Festival Orchestra, protagonistul momentelor muzicale ale serii, care au bucurat publicul spectator.

„Sunt onorat să fiu printre cei premiați în cadrul proiectului Gândit în România, alături de oameni care fac performanță în domeniul lor de activitate. Pentru mine, este o recunoaștere în plus a faptului că munca și perseverența sunt valori apreciate și că și la noi, se poate. Cu toții, prin realizările de astăzi, dăm tonul pentru viitor și construim baza pentru generația de mâine, așa cum și părinții noștri au făcut pentru noi. Mulțumesc și îl felicit pe domnul Mihai Vișinescu, creatorul acestui proiect.”

Proiectul „Gândit în România” premiază personalități ale creativității culturale, oameni de știință și succese în business și inovație. În cadrul celei de-a doua ediții, au fost acordate 12 premii la diferite categorii. Proiectul este susținut de Ministerul Culturii, Ministerul Educației, Institutul Cultural Român, Academia Oamenilor de Știiință, precum și alți parteneri din mediul public și privat.

Premiul „România în lume” oferit în cadrul Galei Gândit în România a ajuns la Filarmonica sibiană

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută