Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/11/2023
Lifestyle

Descoperă liniștea & Bucuria Balineză la Dear People. A Caring SPA Brașov

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii Descoperă liniștea & Bucuria Balineză la Dear People. A Caring SPA Brașov Share Descoperă liniștea & Bucuria Balineză la Dear People. A Caring SPA Brașov
Dear-People-A-Caring-Spa


Descoperă liniștea & Bucuria Balineză la Dear People. A Caring Spa

Dragi cititori,
Dacă ați ajuns vreodată pe Strada Castelului din Brașov, cu siguranță ați remarcat minunata casă de pe colț, cu ferestrele verzi și ușa primitoare, care te atrage precum un magnet.

Te-ai întrebat vreodată ce se ascunde în această clădire istorică?

Ei bine, în minunatul Schuster Boarding House vei găsi un spa urban și contemporan numit „Dear People. A Caring Spa”, care pune accent pe experiența balineză în terapie și masaj.

Dear People. A Caring Spa nu este doar un spa obișnuit, ci o destinație dedicată exclusiv stării tale de bine. Aici, clienții sunt întâmpinați cu o adresare directă și caldă, într-o oază de relaxare în mijlocul agitației cotidiene. Indiferent dacă simți nevoia de a scăpa de tensiunea acumulată la birou, ai probleme musculare sau pur și simplu dorești să îți oferi ție sau cuiva drag o experiență de neuitat, Dear People. A Caring Spa este locul perfect pentru tine.

Dear People. A Caring Spa vă așteaptă cu o gamă largă de terapii și masaje, oferindu-vă o experiență autentic balineză. Acest spa este un refugiu pentru toți cei care au nevoie de o reîncărcare a energiei sau de o vindecare a trupului și sufletului. Fie că vă doriți un masaj balinez tradițional, o terapie de dureri musculare sau un tratament facial revigorant, acest spa este locul unde găsiți exact ceea ce aveți nevoie.

Dear People. A Caring Spa oferă o gamă largă de servicii pentru a satisface diverse nevoi de relaxare și îngrijire personală.

JOURNEYS include experiențe unice precum SPIRIT OF JAVA, care combină alegeri de exfoliant, masaj balinez și masaj facial yoga, sau ZEN MASTER – RITUAL FOR MEN, un tratament special pentru bărbați.

MASAJELE oferite, cum ar fi BALINEZ sau DEEP TISSUE, vă ajută să eliberați tensiunea musculară și să îmbunătățiți starea generală a corpului.

Serviciile de MASAJE FACIALE, precum OF THE FLOWERS, folosesc produse premiate Sensatia Botanicals™ pentru a revitaliza pielea.

În plus, BODY REJUVENATION vă permite să vă răsfățați cu tratamente precum COCONUT BOREH SCRUB sau BLACK ORCHID NOURISHING BODY TREATMENT pentru o piele sănătoasă și strălucitoare.

Produsele Sensatia Botanicals™

dear people a caring spa brasov

Produsele Sensatia Botanicals™ reprezintă o marcă premiată din Bali, cunoscută pentru abordarea sa curată și simplă în crearea produselor de înaltă calitate și sunt o expresie a puterii plantelor și ierburilor balineze, menite să vă ofere o experiență de înfrumusețare și răsfățare într-un mod responsabil și ecologic, promovând în același timp sustenabilitatea și calitatea.

Aceste produse sunt realizate cu atenție din materiale brute de calitate superioară, obținute de la indivizi și companii cu preocupări sustenabile și reputație impecabilă. Un aspect esențial este că în procesul de producție al produselor Sensatia Botanicals™ nu sunt folosite substanțe chimice, substanțe artificiale sau materiale sintetice.

Dear People a caring spa

La Dear People. A Caring Spa vă veți bucura de serviciile a două terapeute cu o vastă experiență în masaj, fiecare având peste 10 ani de practică în domeniu.

Maya, originară din Bali, are o pasiune veche pentru masaj, începând să practice această artă încă de când era copil, oferindu-i tatălui ei masaje și primind bani în schimb, deoarece masajul este o tradiție încorporată în cultura balineză.

A locuit o perioadă în Moscova, unde și-a continuat cariera ca maseuză și locuiește în Brașov de șase ani. Cu o certificare solidă, Maya emană o personalitate caldă și calmă, asigurându-vă o experiență de relaxare de neuitat. Maya adoră zăpada, plimbările și învăță limba română, iar visul ei este să lucreze într-un spa inspirat de locurile natale, un spa în care clienții să poată simți cu adevărat experiența unică a masajului pe care o oferă tradiția balineză.

Roxie provine din Filipine și a adus cu ea pasiunea pentru masaj în România, fiind în țară de aproximativ un an.

Cu o certificare în masaj, este o terapeută de talie mondială, abilă, profund conectată cu ceea ce face și cu o experiență vastă. Energia sa minunată și priceperea în masajul terapeutic o fac o resursă valoroasă pentru cei care caută să se relaxeze și să-și îmbunătățească starea de bine. Roxie adoră gătitul și chiar a achiziționat 20 de kilograme de orez de la un magazin asiatic din București. Visul ei este să-și aducă în Brașov copiii, să locuiască alături de ea, demonstrându-și astfel profunda legătură cu această comunitate.

Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade relaxante sau doriți să vă răsfățați pe termen lung, Dear People. A Caring Spa este locul în care visele despre o viață mai echilibrată și liniștită pot deveni realitate.

Este un spa care nu oferă doar servicii, ci vă deschide ușa către o experiență autentică și o reconectare cu voi înșivă. Așadar, nu ezitați să treceți pragul acestei oaze de relaxare și să descoperiți farmecul și bunătatea care îl definesc.

La Dear People. A Caring Spa sunteți cu adevărat în mâini bune.

 

Contact:

Telefon | Call (+4) 0368-440-440
E-mail | office@schusterhotel.ro , sales@schusterhotel.ro
Adresa | Str. Peneș Curcanul, nr. 5
Brașov, România
Web | www.schusterhotel.ro/dear-people/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută