Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/11/2023
Artă & Cultură

Orchestra ”Johann Strauss” vestește venirea unui nou Crăciun. Biletele au fost puse în vânzare

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Orchestra ”Johann Strauss” vestește venirea unui nou Crăciun. Biletele au fost puse în vânzare Share Orchestra ”Johann Strauss” vestește venirea unui nou Crăciun. Biletele au fost puse în vânzare


Sibienii sunt invitați la concertul prin care instrumentiștii din toată lumea reuniți în cadrul orchestrei „Johann Strauss” vestesc venirea unui nou Crăciun. Este pentru al 15-lea an când orchestra dirijată de carismaticul Russel McGregor concertează la Sibiu.

Concertul de Crăciun de anul acesta este programat în seara zilei de vineri, 15 decembrie 2023, pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu. Russel McGregor, concert-maestrul orchestrei Palatului Schönbrunn, vine în orașul de pe Cibin atât însoțit de instrumentiștii din toată lumea reuniți în cadrul Johann Strauss Ensemble, cât și de soprana Paula Jeckstadt și de tenorul Michael Havlicheck.

Prin urmare, de la celebrele compoziții muzicale semnate de Johann Strauss I și II la operele compozitorilor Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, până la celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach, repertoriul concertului de la Sibiu va fi completat prin recitalurile sopranei Paula Jeckstadt și ale tenorului Michael Havlicheck, printre cele mai aplaudate voci de operă a momentului pe scenele din Austria și Germania.

Prețul biletelor este cuprins între 150 și 180 de lei, în funcție de locul ales în sală.

Biletele se găsesc la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, din strada Emil Cioran, nr. 1 A, deschisă de marți până vineri, între orele 14:00 – 22:00, și sâmbătă – duminică, între orele 11:00 – 22:00.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută