Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2023
Lifestyle Viața Orașului

Susținem comunitatea din Drag de Iași

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Susținem comunitatea din Drag de Iași Share Susținem comunitatea din Drag de Iași
Susținem comunitatea din Drag de Iași


În iulie 2023 Fundația Comunitară Iași a lansat un nou proiect de susținere a sectorului non-profit din municipiul Iași.

Proiectul „Susținem comunitatea din Drag de Iași” își propune să dezvolte capacitatea ONG-urilor/ grupuri de inițiativă locale de a strânge fonduri pentru proiecte care contribuie la creșterea calității vieții ieșenilor.

Prin acest proiect 15 ONG-uri locale beneficiază de mentorare și activități gratuite menite să le ajute la strângerea de fonduri:

– Forum pentru pentru facilitarea schimbului de idei și identificarea de idei și soluții care să diminueze sau rezolve provocări din comunitate.

– Curs de fundraising digital pentru îmbunătățirea cunoștințelor în acest domeniu.

– Mentorat de grup pentru facilitarea unui cadru de susținere.

– Sesiuni de mentorat individual pe fundraising digital care să ofere suport adaptat nevoilor.

– Campanie online și offline de atragere de fonduri.

La finalul proiectului, vom realiza un ghid de fundraising digital cu tehnici eficiente și exemple de bune practici adunate pe parcursul activităților. Ghidul va fi disponibil în format electronic pe website-ul Fundației Comunitare Iași și pe www.dragdeiasi.ro

Scopul proiectului este să faciliteze accesul ONG-urilor într-un proces de învățare care să implice participanții activ în multiple activități care să îi ajute să își construiască o campanie de fundraising. Prin sesiunile de mentorat oferim sprijin și îndrumare adaptate nevoilor specifice fiecărei organizații, și găsim împreună soluții la provocările identificate de acestea în domeniul strângerii de fonduri.

Mai mult decât atât, Fundația Comunitară Iași pune la dispoziția ONG-urilor locale platforma www.dragdeiasi.ro, o platformă de crowdfunding (finanțare participativă) cu scopul de a facilita strângerea de fonduri și totodată susține activitățile organizațiilor printr-o campanie online și offline de promovare a platformei.

Detalii despre acest proiect găsiți atât pe site-ul Fundației Comunitare Iași www.fundatiacomunitariasi.ro cât și pe paginile de social-media ale organizației.

Proiectul se desfășoară în perioada 15 iulie – 15 noiembrie 2023 și este cofinanțat de Municipiul Iași prin Legea 350/2005.

Susținem comunitatea din Drag de Iași

Fundația Comunitară Iași își propune să aducă împreună oamenii care mișcă lucrurile și lucrurile care merită mișcate, spre beneficiul întregii comunități, pentru transformarea Iașului într-un oraș în care să fim mândri că locuim. Scopul Fundației Comunitare Iași este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iașului și întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută