Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2023
Evenimente Muzică

Robin and the Backstabbers revin la Iași pe 2 Noiembrie

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Robin and the Backstabbers revin la Iași pe 2 Noiembrie Share Robin and the Backstabbers revin la Iași pe 2 Noiembrie
Robin and the Backstabbers revin la Iași pe 2 Noiembrie
Pe 2 Noiembrie, trupa Robin and the Backstabbers revine la Iași, unde vor cânta live pe scena Legend Pub.
Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”.
Nu au ajuns o trupă de cover-uri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice.
Robin and the Backstabbers
Mult-așteptatul epilog al trilogiei Bacovia Overdrive, Vladivostok, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece:
De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.
Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.
Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume
Biletele pentru concert sunt disponibile pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-concert-robin-and-the…/
Accesul publicului se face începând cu ora 19:00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută