Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2023
Muzică

SongPanda – o inițiativă marca Oigăn

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SongPanda – o inițiativă marca Oigăn Share SongPanda – o inițiativă marca Oigăn
SongPanda – o inițiativă marca Oigăn


SongPanda – o inițiativă marca Oigăn

Felul în care ascultăm muzică se schimbă constant, nu e de mirare, deci, că artiștii vin cu idei de noi moduri de audiție, care mai de care mai trăsnite. Oigăn are un concept nou, cu muzică livrată la domiciliu.

Vi s-a întâmplat vreodată să visați că vă treziți cu unul dintre artiștii voștri preferați chiar la ușa casei? Ei bine, luna asta se poate! Așa cum comandăm mâncare și cumpărături, care se livrează acasă, Oigăn va aduce personal un pachet muzical inedit, acustic, la domiciliu. 

Inițiativa SongPanda e un concept unic, gândit chiar de artist, în colaborare cu agenția BandBook, prin care doritorii pot cumpăra pachete muzicale de pe iabilet.ro, care vor fi, mai apoi, cântate în casele clienților pe 21 și pe 22 octombrie. Ca un adevărat erou urban, Oigăn va veni pe bicicletă cu chitara în spate, gata să învie atmosfera oricărui cămin!

„Frustrat că sunt printre puținii bicicliști din capitală care nu cară o cutie dreptunghiulară în spate, mă voi alătura lor. Doar cutia din spatele meu are o formă deosebită și se numește cutie de rezonanță. Nu ține pizza caldă nici berea rece, dar are alte superputeri. Îmi iau chitara acustică în spate, mă sui pe calul urban și livrez cântece la domiciliu. Avem oferta de trei sau cinci cântece, 100% acustice. La alegerea mea, deocamdată, meniurile încă n-au venit de la print. Nu mănânc dulciuri și «crănțănele» dar beau cafea, mulțumesc. Cu lapte, fără zahăr.” – a declarat Oigăn despre programul SongPanda.

SongPanda – o inițiativă marca Oigăn

Mecanica inițiativei este una facilă: Doritorii pot achiziționa pachetul muzical dorit din rețeaua iabilet.ro, până pe 20 octombrie, ora 17:59, iar apoi ei vor fi contactați de echipa BandBook pe 21 și 22 octombrie pentru a stabili data, ora și coordonatele livrării. Oigăn va veni la ei pe 23 și 24 octombrie, pentru a finaliza comanda! 

Pachetele sunt disponibile prin iaBilet.ro

– Pachet 3 cântece – 100 lei

– Pachet 5 cântece – 150 lei

Detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina dedicată.

Oigăn face gălăgie în Kumm, Robin & the Backstabbers și Moon Museum. Cel puțin. Ce-i drept, face gălăgie cu tot ce știe, chiar și cu liniștea. El a lansat de curând “Antimaterie” – un album solo doldora de colaborări, chitări acustice și beat-uri electro: www.facebook.com/oigansongs 

SongPanda – o inițiativă marca Oigăn

BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul: www.facebook.com/bandbook.ro 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută