Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2023
Lifestyle

Gală de Halloween pe un platou de film înfricoșător

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gală de Halloween pe un platou de film înfricoșător Share Gală de Halloween pe un platou de film înfricoșător
Gală de Halloween pe un platou de film înfricoșător


Nu vă lăsați păcăliți de Halloween!

Bucurați-vă de un răsfăț fabulos și de neuitat, pe un platou de film înfricoșător la cel mai mare studio și companie de producție cu servicii complete din România.

Biletul include muzică live Joy Band, DJ, mâncare și băuturi! Tot ce te-ai aștepta de la o gală de strângere de fonduri, dar cu mult mai mult!

Gala de Halloween este planificată să fie principalul eveniment anual de strângere de fonduri al Casei Ioana.

Accentul se pune pe oferirea unei experiențe unice și un raport calitate-preț excelent. Încasările din gală vor sprijini munca Asociației Casa Ioana care salvează și schimbă viețile femeilor și copiilor care se confruntă cu abuz domestic și viețile familiilor fără adăpost. Împreună, putem crea noi începuturi – fără frică!

Bilete, aici.

Gală de Halloween pe un platou de film înfricoșător

Asociația Casa Ioana, înființată în 1995, este cel mai mare furnizor independent de cazare temporară și servicii psihosociale cuprinzătoare pentru supraviețuitorii abuzului domestic și familiile fără adăpost din București. Abuzul în familie este o cauză principală a lipsei de adăpost. Asociația Casa Ioana este diferită pentru că abordăm multiplele probleme care stau la baza violenței domestice. Această formulă de mare succes oferă familiilor oportunități de a ieși din circumstanțe disperate și de a-și începe călătoria către împuternicire și independență economică.

Dacă doriți mai multe informații sau sunteți o companie și doriți să aflați mai multe despre Oportunitățile de Sponsorizare, vă rugăm să îl contactați pe Ian Tilling la ian.tilling@casaioana.org sau să îl sunați la +40 722 629 309.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută