Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2023
Lifestyle

Târgul de (B)OIERIT cu bun gust, între 7 și 8 octombrie 2023 la Muzeul Național al Țăranului Român

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Târgul de (B)OIERIT cu bun gust, între 7 și 8 octombrie 2023 la Muzeul Național al Țăranului Român Share Târgul de (B)OIERIT cu bun gust, între 7 și 8 octombrie 2023 la Muzeul Național al Țăranului Român
TÂRGUL DE (B)OIERIT, 7 și 8 octombrie 2023, între orele 10 și 18


TÂRGUL de (B)OIERIT cu bun gust, are loc între 7 și 8 octombrie 2023, la Muzeul Național al Țăranului Român

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă sâmbătă și duminică, 7 și 8 octombrie 2023, de la 10 de dimineață, la 6 seara, la Târgul de (b)oierit. Intrarea este liberă, iar oaia noastră a adunat meșteri, artizani și producători din toate colțurile țării. Veți putea târgui pe îndelete, direct de la producători de primă mână, preparate tradiționale, mezeluri și brânzeturi din zone vestite pentru calitatea produselor rezultate de la creșterea oilor precum Sibiu sau Brașov. Vă veți îndulci cu fructe, prăjituri și miere, iar dacă sunteți în căutarea unui cadou, obiectele din lemn și lână, dar și păpușile și oile tricotate sigur vă vor încânta!

TÂRGUL DE (B)OIERIT, 7 și 8 octombrie 2023, între orele 10 și 18

Într-un cadru relaxat, între prieteni, veți putea participa sâmbătă, între orele 11 și 13 la prezentări și discuții în jurul unor proiecte faine ale partenerilor noștri. Vom vorbi cu aceștia despre Locul oii în ecoturismul din colinele Transilvaniei, Schemele de calitate sau legătura dintre brânza de oriunde și clopul de Sibiu, dar și despre cum putem clădi împreună România cu bun gust.  

Desigur, v-am pregătit și alte surprize și am ales invitați pe măsură, așa că vă așteptăm cu drag în curtea Muzeul Național al Țăranului Român, alături de partenerii noștri: ȘMAG, Asociația Mioritics, Asociația My Transilvania, Asociația ARCHÉ, Cronicari Digitali.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cultural PĂSTORIT 2.1. OAIA HAI-HUI, derulat în februarie – noiembrie 2023, cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

TÂRGUL DE (B)OIERIT, 7 și 8 octombrie 2023, între orele 10 și 18

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută