Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2023
Evenimente Muzică

byron ajunge la Iași pe 5 octombrie cu lansarea albumului „Efemeride”

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii byron ajunge la Iași pe 5 octombrie cu lansarea albumului „Efemeride” Share byron ajunge la Iași pe 5 octombrie cu lansarea albumului „Efemeride”
byron lansare „Efemeride” Iași


Trupa byron începe turneul de promovare al noului album, „Efemeride” și pe 5 octombrie la Legend Pub în Iași. Accesul la eveniment se va face începând cu ora 19:00.

byron

 

Albumul Efemeride este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul lui 2019 byron au lansat albumul „nouă”compus în totalitate în limba română.

nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

bilete disponibile pe iabilet.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută