Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2023
Lifestyle

Trecem pe albastru: AIESEC în România recrutează

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Trecem pe albastru: AIESEC în România recrutează Share Trecem pe albastru: AIESEC în România recrutează
AIESEC în România recrutează


Cea mai mare organizație de studenți la nivel internațional, caută membrii, să se alăture  pentru a crea noi povești de leadership împreună.

De ce AIESEC?

AIESEC este cea mai mare organizație condusă de tineri la nivel global, existând din 1948, activând în peste 100 țări în momentul actual. În AIESEC, membrii organizației au ocazia să își dezvolte soft și hard skills, care vor fi utile pentru viitor, să își crească rețeaua de networking, dar mai ales să lucreze împreună cu parteneri AIESEC. 

Cea mai bună parte, este că există șanse ridicate de a cunoaște persoane și de a-ți face prieteni de peste tot. Ideea principală este ca tinerii să-și dezvolte abilitățile și să-și modeleze viitorul pentru a face o schimbare în societate prin experiența practică și oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă AIESEC.

Ce se poate dezvolta în AIESEC?

Odată intrați în acest ONG, tinerii au ocazia de a  învăța câte  puțin din fiecare domeniu de interes și actual în zilele de astăzi. Cele mai predominate începând de la cunoștințe de la HR, Finance, Marketing, la Customer Experience, Vânzări ori Events Management. Pe partea de abilități care se pot dezvoltă în AIESEC, sunt următoarele: marketing B2C, public speaking, PR, project management, vânzări B2B, graphic design or copywriting.

În AIESEC mereu se promovează învățarea într-un mod practic, tinerii fiind puși în situații în care trebuie să învețe să analizeze, să ia o decizie sau chiar să implementeze mai departe. Fapte ce pot deveni extrem de utile și folositoare și într-o viitoare carieră, întrucât AIESEC pregătește tinerii și pentru piață muncii.

AIESEC în România recrutează

De ce trecem pe albastru?

AIESEC a fost întotdeauna identificat prin culoarea albastră, denotând culoarea leadership-ului. De-a lungul anilor, AIESEC a fost mereu reprezentat de culoarea albastră, iar de dată această și mai mult ideea de a lua acțiune, de a îți întrece limitele, de a avea curaj, de a ieși din zona de confort, pentru un viitor mai strălucit.

Trecem pe albastru, este despre persoanele care for să facă parte dintr-o schimbare, să aducă un împact și să facă partea din această mișcare a leadership-ului. Prin această campanie AIESEC își propune să încurajeze cât mai mulți tineri să urmeze această mișcare și să treacă pe albastru împreună.

Cum a fost până acum experiență unui membru AIESEC?

Andrei, membru AIESEC în Universitatea din București ne povestește despre experiența lui și ne spune în felul următor:

“Pentru mine experiența AIESEC a însemnat dezvoltare, din toate planurile. Prin AIESEC am reușit să învăț cum funcționează o organizație și ce înseamnă teamwork, ce înseamnă să fii un lider pentru echipa ta și cât de importantă este comunicarea pentru a avea rezultate cât mai bune. Am reușit să îmi dezvolt skill-urile necesare pentru carieră mea printr-un mediu practic și challenging, împreună cu oameni dispuși să te ajute oricând și să îți fie alături.”

Ești gata să treci pe albastru împreuna cu AIESEC? Dă start experienței tale de leadership și înscrie-te aici cât mai repede. 

AIESEC în România recrutează

Despre AIESEC

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale. 

AIESEC în România recrutează
Membrii AIESEC

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.