Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2023
Lifestyle

Rucsacuri practice pentru fete – alege modelul perfect pentru copilul tău

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Rucsacuri practice pentru fete – alege modelul perfect pentru copilul tău Share Rucsacuri practice pentru fete – alege modelul perfect pentru copilul tău
Rucsacuri practice pentru fete - alege modelul perfect pentru copilul tău


Alegerea ghiozdanului pentru şcoală sau a rucsacului pe care copilul îl foloseşte atunci când pleacă într-o excursie sau la antrenament, reprezintă o sarcină foarte importantă pentru orice părinte. De calitatea şi de caracteristicile acestuia, depind postura corectă a corpului copilului, confortul şi siguranţa acestuia.

Rucsacurile pentru fete – moderne, practice şi funcţionale

Atunci când trebuie să alegi din categoria rucsacuri fete, este bine să ştii că piaţa de specialitate vine în întâmpinarea celor mici cu o varietate foarte mare de modele, tocmai pentru a satisface toate preferinţele în materie de accesorizare a ţinutelor. De la modele simple, până la cele colorate şi accesorizate cu multe elemente, de la cele cu o compartimentare minimă, până la modele prevăzute cu multe spaţii de depozitare, toate îţi stau la dispoziţie pentru a face cea mai bună alegere.

Cum alegi rucsacul potrivit fetiţei tale

Primul criteriu de care vei ţine cont atunci când cumperi un rucsac pentru copii, va fi cel al calităţii. Rucsacul pentru copii nu trebuie să fie greu, este necesar să permită ventilaţie în ariile care intră în contact cu corpul, trebuie să aibă barete reglabile, multe spaţii de depozitare şi să fie potrivit etapei de creştere a copilului. Atunci când alegi un rucsac de şcoală pentru fete, este recomandat să alegi un model impermeabil, pentru a te asigura că ploaia nu va pătrude în interior şi nu va deteriora conţinutul acestuia.

Noile modele de rucsacuri deţin caracterul versatilităţii, astfel că un rucsac va fi ales pentru a se potrivi atât  mersului la şcoală, cât şi plecării într-o drumeţie sau depozitării echipamentelor sportive. Nu în ultimul rând, o atenţie majoră se va acorda design-ului, micile domnişoare fiind preocupate de modul în care arată şi de noile tendinţe în materie de modă pentru copii. Poţi opta pentru un rucsac simplu, într-o singură culoare, sau îţi poţi îndrepta atenţia către un model personalizat cu diferite imagini şi jocuri cromatice.

Rucsacuri practice pentru fete - alege modelul perfect pentru copilul tău

Rucsacul şi accesoriile specifice

Odată cu rucsacurie de şcoală pentru fete, poţi procura atât de practicii săculeţi destinaţi încălţămintei pentru ora de educaţie fizică, precum şi mici borsete de purtat în talie, ideale pentru depozitarea lucruşoarelor personale. Pentru un look cool, poţi alege să asortezi rucsacul fetiţei tale, cu încălţămintea în aceeaşi tonalitate, cu mănuşile din fâş în perioada rece sau cu şepcuţele şi pălărioarele potrivite zilelor mai calde.

Ţinutele pentru copii, accesorizate cu un rucsac modern şi practic

Rucsacul a devenit unul dintre accesoriile cel mai des folosite de către cei mici. Este ideal pentru mersul la şcoală, putând fi purtat cu ţinuta specifică, indiferent de sezon. Poţi opta pentru nuanţe neutre, însă şi rucsacele colorate se potrivesc mediului şcolar. De asemenea, un rucsac va fi extrem de practic atunci când cea mică pleacă în excursie, fiind potrivit depozitării unei gustări, hăinuţelor de schimb şi unei jucărioare care o va însoţi în excursie. Se va potrivi perfect cu un trening comod, încălţămintea sport şi o gecuţă impermeabilă.

Chiar şi un look urban va putea fi accesorizat cu un rucsac, potrivindu-se cu un sarafan din blugi, cu pantalonaşii scurţi sau cu o rochiţă comodă. Rucsacul nu poate lipsi din ţinuta sport, astfel că mersul la antrenament se va potrivi perfect cu un rucsac încăpător în care se vor depozita hăinuţele şi încălţămintea de schimb. Astfel, rucsacul devine accesoriul care va completa orice tip de ţinută, mereu modern, practic şi perfect funcţional.

Postare sponsorizată

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută