Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2023
Lifestyle

Cumpărături mai eficiente și mai avantajoase la articolele pentru copii cu aplicația mobilă SMYK.RO

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cumpărături mai eficiente și mai avantajoase la articolele pentru copii cu aplicația mobilă SMYK.RO Share Cumpărături mai eficiente și mai avantajoase la articolele pentru copii cu aplicația mobilă SMYK.RO
Cumpărături mai eficiente și mai avantajoase la articolele pentru copii cu aplicația mobilă SMYK.RO


Retailerul de origine poloneză SMYK All for Kids, brandul care aduce laolaltă „sub același acoperiș” numeroase categorii de produse și accesorii destinate creșterii și îngrijirii copiilor de toate varstele, a lansat aplicația mobilă pentru cumpărături rapide, sigure și pline de beneficii.

Aplicația mobilă SMYK a fost creată pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături mai eficientă, mai rapidă și mai confortabilă, redând părinților plăcerea de a alege articole simpatice și utile pentru cei mici fără agitația alergăturii prin magazine și fără stresul limitărilor impuse de programul de funcționare al acestora.

După ce în vara anului trecut a inaugurat magazinul online https://smyk.ro/, retailerul specializat în comercializarea de articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și accesorii pentru copii a mai marcat un pas extrem de important în procesul de digitalizare al brandului și, în luna iunie a acestui an a lansat aplicația mobilă SMYK.RO.

Aceasta include mai mult de 10.000 de produse, începând cu articole pentru îngrijirea belușilor și nou-născuților și terminând cu seturi Lego destinate copiilor mai mari sau chiar adulților. Aplicația este prezentă în toate marketurile de profil – App Store, Google Play și App Gallery. Astfel, orice utilizator de dispozitiv mobil, interesat de cumpărături pentru cei mici, poate accesa noua aplicație SMYK.RO pentru a beneficia de facilitățile și ofertele personalizate oferite.

Cumpărături mai eficiente și mai avantajoase la articolele pentru copii cu aplicația mobilă SMYK.RO

Un mare beneficiu al aplicației stă în ușurința utilizării sale, de la navigarea prin categoriile de produse, la procesul de comandă și construirea listelor cu articolele favorite, liste care pot fi partajate cu cei dragi.

„Ne-am gândit că această funcție poate fi extrem de utilă atunci când, de exemplu, cineva din familie sau dintre prieteni dorește să facă un cadou copilului tău și nu știe ce i s-ar potrivi. Îi poți partaja lista de produse favorite, produse pe care le-ai remarcat de-a lungul timpului în aplicație, și totul devine mai ușor și mai plăcut pentru toți cei implicați în proces”, explică Alexandra Crețan, Marketing Manager SMYK All for Kids România.

Achiziții cu efort minim și siguranță maximă

Promoțiile și ofertele personalizate sunt un alt mare avantaj al folosirii aplicației SMYK.RO. Fiecare săptămână aduce reduceri adaptate pentru necesitățile clienților săi, iar cardul de fidelitate SMYK este mereu la îndemână, fiind integrat în aplicația mobilă. Acesta oferă reduceri de până la 5% la articolele selectate, atât la cumpărăturile online, cât și la cele din magazinele fizice.

De asemenea, utilizatorii aplicației pot primi notificări personalizate care îi țin la curent cu reducerile și promoțiile SMYK All for Kids.

Nu în cele din urmă, confortul și siguranța sunt alte două aspecte pe care achizițiile prin noua aplicație SMYK.RO le garantează. Datele și preferințele clienților rămân stocate într-un mod sigur și accesibil, permitând economisirea de timp la fiecare achiziție. Cumpărăturile prin aplicația mobilă sunt făcute rapid și sigur, iar statusul comenzii poate fi oricând monitorizat. Istoricul comenzilor este, de asemenea, disponibil în contul de utilizator, permițând repetarea rapidă a achiziției oricărui produs deja comandat, atât timp cât acesta se mai află în stocul SMYK All for Kids.

„Ca orice produs pe care-l oferim, ca orice serviciu de consiliere pe care îl facem celor care ne trec pragul magazinelor fizice, și aplicația mobilă a apărut din preocuparea noastră pentru confortul clienților. Aceștia sunt majoritatea părinți, obișnuiți ca ei înșiși să fie constant preocupați de binele altora, si mai ales de cel al copiilor lor. Prin urmare, intenția noastră a fost ca această aplicație să le faca putin mai usor acest rol extrem de important din viața lor – acela de părinte”, spune Sorin Stancu, Director General SMYK All for Kids România.

Cumpărături mai eficiente și mai avantajoase la articolele pentru copii cu aplicația mobilă SMYK.RO

Despre SMYK All for Kids

Retailerul de origine poloneză a intrat pe piața românească în anul 2009 ca expert în comercializarea de produse pentru copii, tipicul magazinelor SMYK fiind totul pentru copii sub același acoperiș. Rețeaua de magazine SMYK All for Kids numără 29 de unități, cea mai recentă inaugurare fiind la Alba Iulia, pe 31 august.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Oferta se bazează pe mărcile proprii “Cool Club” și “Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. “Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house.

“Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe paginile de Facebook, Instagram sau pe https://smyk.ro/.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută