Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2023
Muzică Viața Orașului

Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță Share Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță
Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță


Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță, între 21 și 24 septembrie! Evenimentul are loc pe Strada Turnului, lângă Parcul Tractorul (unde a avut loc Oktoberfest 2023)

Vă invităm la cel mai retro eveniment al acestei toamne! Într-o încercare de a aduce în prim-plan atmosfera vibrantă a anilor 90’ – 2000 am creat acest festival unic, dedicat în întregime perioadei respective.

Retromania vă aduce un line-up impresionant de artiști care au dominat topurile în acea perioadă. Vom avea concerte live ale unor trupe și soliști îndrăgiți, care vor reînvia hiturile care au cucerit inimile noastre cu două decenii în urmă. Indiferent dacă sunteți un fan înrăit al muzicii pop, un iubitor al rockului alternativ sau un dansator infailibil pe ritmurile R&B, suntem siguri că veți găsi ceva care să vă satisfacă dorința de nostalgie.

PROGRAM ZILNIC 11:00-24:00

Festivalul este deschis gratuit publicului: parcul de distractii, terasele si comerciantii cu cele mai delicioase mancaruri si bauturi, zonele de activare retro: codite impletite, expozitie de viniluri si telefoane vechi, stand cu sifoane etc. Expozitie de trabanturi si masini de epoca in festival dar si o parada a acestora prin centrul Brasovului.

Te așteptăm să scoți blugii evezați de la naftalină și să ne însoțești!

Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță

Vino la cea mai retro petrecere – MC Ivascu prezintă Proiect 90′, ELENA GHEORGHE, VAMA, ANDA ADAM SI ANNA LESKO, GABRIEL COTABIȚĂ alături de doamnele muzicii ușoare românești: MIRABELA DAUER SI CORINA CHIRIAC, dar și trupe locale îndrăgite precum: Smart Band si Kontraband.

Concertele vor avea loc în interiorul cortului. Accesul se va realiza pe baza biletelor achiziționate de pe site-ul iabilet.ro, începând cu ora 17.00.

Accesul în arealul evenimentului, exceptand cazul mentionat mai sus, este liber.

NU UITA SA REZERVI MASA PE www.oktoberfestromania.ro secțiunea Retromania sau Iarmaroc!

Retromania vine la Brașov, cu Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută