Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2023
Evenimente Muzică

LIVE | ALEXANDRU ANDRIEŞ prezintă turneul „ROCK’N’ROLL”!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii LIVE | ALEXANDRU ANDRIEŞ prezintă turneul „ROCK’N’ROLL”! Share LIVE | ALEXANDRU ANDRIEŞ prezintă turneul „ROCK’N’ROLL”!
Alexandru Andries


ALEXANDRU ANDRIEŞ prezintă turneul ,,ROCK’N’ROLL”!

O nouă întâlnire cu muzica prietenoasă, directă și sinceră a lui Alexandru Andrieș!

De data aceasta, arta sa este prezentată într-un turneu naţional, gata să ne transpună într-o atmosferă de nostalgie veselă cum doar marele artist reușește să creeze.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai activ şi prolific artist român al ultimilor 45 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente memorabile.

Turneul pe care îl prezintă de această dată se numește ROCK’N’ROLL, iar artistul a ales numele deloc întâmplător, pentru că veți putea retrăi acea atmosferă.

În 1987, Alexandru Andrieș lansa albumul cu același titlu, care cuprinde note de rock, blues, blues rock, folk rock și jazz-rock, presărate cu versuri amuzante cu substrat. Discul conține piese scurte și la obiect, dintre care vă reamintim piese precum Rock’n’Roll bolnav, Dimineața devreme, De vină-i Ioana și La Cinema. În cadrul spectacolelor turneului vă veți bucura de piesele consacrate ale lui Alexandru Andrieș, unele chiar de pe albumul din ’87, însă veți avea parte și de surprize muzicale puse în scenă special pentru acest frumos turneu.

Alexandru Andries

Rugat să adreseze un gând despre turneul acesta, ALEXANDRU ANDRIEŞ a transmis:

Anul acesta ajungem în toamnă în șase orașe și sper să avem parte de același public entuziast ca de obicei – dacă dumneavoastră, cei care veniți la concertele noastre, n-ați exista, nici noi n-am fi pe scenă.

Vă mulțumim pentru prezența constantă de-a lungul anilor, e o onoare să vă cântăm și să petrecem câteva ore împreună !

Deja v-ați obișnuit cu formula noastră, MARIA IOANA MÎNTULESCU la voce, BERTI BARBERA la voce, muzicuță și percuții, CĂLIN GRIGORIU la voce și chitară solo, SORIN ROMANESCU la voce și chitară bass și, desigur, VICTOR PANFILOV la sunet – toți sunt muzicieni de înaltă clasă și, ceea ce e mai important, e că suntem prieteni și că e o adevărată plăcere să cântam împreună.

O să avem tot felul de cântece în program, în mod sigur vor fi și noutăți – abia așteptăm să ne revedem! Mulțumim celor de la KOMPASS EVENTS pentru organizare, aveți de la ei lista cu toate spectacolele și toate amănuntele de care aveți nevoie. Adevărul e că nici nu mai e așa de mult până în octombrie – pe curând!”

Alexandru Andries

Programul turneului:

1. Brașov (Teatrul Sică Alexandrescu) – 3 octombrie 2023
2. Târgu Mureș (Palatul Culturii)
– 4 octombrie 2023
3. Iași (Casa de Cultură a Studenților) – 5 octombrie 2023
4. Cluj (Cinema Florin Piersic)
– 7 octombrie 2023
5. Sibiu (Teatrul Radu Stanca)
– 8 octombrie 2023
6. București (Sala Luceafărul)
– 10 octombrie 2023

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută