Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2023
Artă & Cultură Viața Orașului

SABOTAGE X — Experiența transcendentă care unește Europa și Japonia

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SABOTAGE X — Experiența transcendentă care unește Europa și Japonia Share SABOTAGE X — Experiența transcendentă care unește Europa și Japonia
SABOTAGE X — Experiența transcendentă care unește Europa și Japonia


SABOTAGE X — Experiența transcendentă care unește Europa și Japonia

În perioada 22-24 septembrie, Timișoara se transformă în epicentrul unei revoluții culturale și artistice, găzduind un eveniment care transcendă granițele geografice și culturale. Este vorba despre SABOTAGE 2023, un festival care reunește artiști din Europa și Japonia pentru a oferi ceva cu adevărat special.

Ediția X aduce laolaltă cele mai prominente nume din industrie, într-un efort comun pentru a explora limitele artei, muzicii și tehnologiei. Printre aceștia se numără: Anthony Rother (electro hybrid), Byetone (av/live), Kyoka (live), Mieko Suzuki (live), Shifted, Sos Gunver Ryberg (live), Years of Denial (live), Phasing Waves (live): Ricky Van Broekhoven & Albert Van Abbe.

Abonamentele online SABOTAGE 2023 sunt disponibile la preț redus pe platforma Kompostor.

Cu un program plin de show-uri audio-video și instalații interactive, SABOTAGE 2023 se focusează pe schimbul de cunoștințe și idei între artiști, muzicieni și ingineri. Festivalul este răspândit în două locații distincte: pe timpul zilei, acțiunea are loc la MultipleXity, iar pe timp de noapte, energia se mută la Escape Underground Hub.

MultipleXity nu este doar un spațiu fizic, ci o reimaginare a trecutului într-o abordare modernă. Aici, atelierele și depozitele de tramvaie care odinioară păstrau istoria urbană a orașului, acum găzduiesc ceea ce a devenit festivalul SABOTAGE.

În timpul festivalului, Escape Underground Hub devine un sanctuar al culturii urbane, unde muzica și video-proiecțiile se combină într-un mod captivant. Acesta devine locul unde artiștii își aduc contribuția la crearea unui univers sonor, iar publicul se transformă într-o comunitate încrezătoare și entuziastă.

Pentru mai multe informații despre programul festivalului, vă recomandăm să vizitați site-ul oficial: www.sabotage.ro 

SABOTAGE X — Experiența transcendentă care unește Europa și Japonia

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută