Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2023
Artă & Cultură

Spectacolele lunii Septembrie la Opera Națională Română din Iași

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Spectacolele lunii Septembrie la Opera Națională Română din Iași Share Spectacolele lunii Septembrie la Opera Națională Română din Iași
Spectacolele lunii Septembrie la Opera Națională din Iași


Povestea noii stagiuni începe din septembrie la Opera Națională Română din Iași. Cortina noii stagiuni se va ridica pentru zece reprezentații ale unora dintre cele mai apreciate spectacole ieșene.

Periplul artistic al lunii septembrie va purta spectatorii prin tărâmuri muzicale celebre, de la fascinanta „Traviata” a lui Verdi și nemuritoarea tragedie donizettiana „Lucia di Lammermoor” la baletul de poveste „Lacul lebedelor” de P. I. Ceaikovski și emoționantul „Giselle” al lui A. Adam.

" "

În septembrie, „Elixirul dragostei” poate fi descoperit numai la Opera din Iași, iar la musicalul „Sunetul muzicii” este loc pentru toată lumea.

Pe 22 septembrie, Iașul va fi învăluit în farmecul liric la a XII-a ediție a galei în aer liber „Magia Serii în Sunet și Lumină”.

Biletele de intrare pentru reprezentațiile lunii septembrie pot fi achiziționate de pe operaiasi.ro și de la Agenția noastră, situată în foaier.

sursa: operaiasi.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută