Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 01/09/2023
Film

FILM | Cum să ne pregătim pentru începutul școlii… la cinema

Teodora Bratu De Teodora Bratu
Comentarii FILM | Cum să ne pregătim pentru începutul școlii… la cinema Share FILM | Cum să ne pregătim pentru începutul școlii… la cinema
începutul școlii


Cum să ne pregătim pentru începutul școlii… la cinema

Deja nu mai e nevoie de temperaturi scăzute ca să știi că vara și-a terminat treaba pe anul acesta. Cu agitația de la raionul de caiete, pixuri și creioane îți dai seama ușor că ne aflăm la începutul primei luni de toamnă, dar și în prag de nou an școlar. Emoțiile cresc, poate mai mult pentru părinți, decât pentru cei mici, așa că în luna septembrie, înainte de a trece pe la școală, facem o pauză în sala de cinema, unde distracția de pe timpul verii continuă cu cinci filme de animație. Invitați sunt și adulții, bineînțeles!

Dacă încă nu știi cine sunt Bobiță și Buburuză, mai mult ca sigur cei mici sunt pregătiți să-ți facă o introducere în lumea lor. De mai bine de zece ani captivează inimile copiilor și îi poartă în aventuri fantastice. Pe 1 septembrie, în Bobiță și Buburuză 5 – Povestea lunilor urmărim schimbarea anotimpurilor în douăsprezece povești scurte. Oare ce au de spus despre luna septembrie?

Jungla se află încă o dată în pericol și avem nevoie de un grup de supereroi. De pe 8 septembrie, patrula junglei are mai puțin de o lună la dispoziție să străbată lumea în căutarea unui antidot care să salveze jungla de un super-răufăcător misterios, în Patrula junglei: Turul lumii.

Și dacă jungla nu-i pe gustul tău, ce zici de spațiu? Tot pe 8 septembrie, un câine loial și o pisică justițiară pornesc într-o călătorie în era spațială pentru a-și găsi drumul spre casă, în Câinele stelar și turbomotanul.

Mai departe, de pe 29 septembrie, vizionăm The Argonuts. Un fel de-a șoarecele și pisica, doar că, de data aceasta, cele două personaje fac echipă în confruntarea cu cele mai periculoase creaturi ale mitologiei în încercarea de a-și salva orașul de mânia lui Poseidon.

Lista se încheie cu cea mai cunoscută echipă de câini-eroi și cea mai recentă aventură a lor: Patrula cățelușilor: Filmul cel mare, tot de pe 29 septembrie. Când un meteorit magic se prăbușește în Adventure City, Skye consideră acest moment o oportunitate pentru a demonstra coechipierilor săi că poate fi un atu pentru grup și astfel să obțină aprecierea lor. Dar ce rămâne de făcut când meteoritul le oferă cățelușilor super-puteri, iar un vechi inamic evadează din închisoare și merge pe urmele lor?

Citește aici mai multe articole din FILM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută