Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2023
Lifestyle / Fashion

În weekend începe Harababura Vintage Fair

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii În weekend începe Harababura Vintage Fair Share În weekend începe Harababura Vintage Fair
În weekend începe Harababura Vintage Fair


În acest weekend, se dă startul evenimentului plin de farmec – Harababura Vintage Fair.

Programul se desfășoară între 1 și 3 septembrie, între orele 12:00 și 20:00, la Institutul Francez Timișoara. Atmosfera îmbietoare și incitantă a evenimentului se îmbină armonios cu eleganța locației, creând un cadru desăvârșit pentru explorarea pieselor contemporane și vintage, iar intrarea este liberă.

Lista de artiști confirmați la târg este impresionantă și cuprinde nume precum: Dinu Bodiciu, Atelier Francois, Roods, Simo’s Ceramics, Laura Duduleanu, Natalica Bica, Malur Brand, L’arlesienne Artisan Skincare, Artizana, Atelier Sabine, Magazen, Alina Grapa, Terralis, Corina Marina, Adina Șufană, The Secret Garden Bookshop, Ocru, Gruni, Onek și D&D Dia’s Bijoux, Vinylcourt și Spinnin Time.

În weekend începe Harababura Vintage Fair

Designerul Dinu Bodiciu susține duminică, 3 septembrie, de la ora 16:00, o prezentare despre Posthuman Fashion. Dinu Bodiciu este interesat de crearea unui proces de simbioză între haină, corp și alte entități care populează această planetă, de la bacterii și fungi la plante. În seria “made with time”, Dinu integrează urmele lăsate de timp și prin purtare pe textile care sunt reciclate și care reconfigurează în produse noi modelul conventional al jachetei japoneze sukajan, a cămășii aloha din Hawaii sau al corsetului vestic.

Printre produsele cele mai căutate la târg se numără ceramica, bijuteria, colecțiile de viniluri, hainele și accesoriile contemporane. În plus, pentru a adăuga o notă de solidaritate, târgul prezintă și o colaborare specială cu Faina Association, aducând în prim-plan artiști și meșteșugari ucraineni, alături de creațiile lor unice.

Sâmbătă, 2 septembrie, la Harababura Vintage Fair au loc pentru prima dată concerte de influență orientală susținute de trupele Ko Shin Moon din Franța și K not K din România. Accesul la aceste concerte începe la ora 21:00.

Pentru mai multe informații cu privire la programul complet, vă rugăm să vizitați paginile evenimentelor: Harababura Vintage Fair / Ko Shin Moon live • K not K live • Harababura Vintage Fair / Harababura Vinyl Fair

În weekend începe Harababura Vintage Fair

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută