Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2023
Eat & Drink Muzică

LA ŞOSEA | Terase & Muzică live [Combo-ul perfect al verii]

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii LA ŞOSEA | Terase & Muzică live [Combo-ul perfect al verii] Share LA ŞOSEA | Terase & Muzică live [Combo-ul perfect al verii]
Terase


Terase & Muzică live [Combo-ul perfect al verii]

Oficial, vara și-a intrat deplin în rol și, fie vorba între noi, nu prea se joacă atunci când vine vorba de temperaturi. Și pentru că cel mai bun mod de a fugi de caniculă este refugierea în locuri bine pitite de soare, eventual terase înconjurate de natură, ce-ar merge mai bine decât o băutură rece acompaniată de muzică live, în aer liber?  După cum bine știm, Bucureștiul scoate din mânecă ceva pentru orice gust sau preferință – de la terase deja cunoscute pentru găzduirea de concerte la spații unde muzica live completează din când în când atmosfera

Hard Rock Cafe

LA ŞOSEA | Terase & Muzică live [Combo-ul perfect al verii]

– Şoseaua Pavel D. Kiseleff 3

Situat în parcul Herăstrău, chiar pe malul lacului, restaurantul franciză este una dintre cele mai mari locații ale lanțului internațional și se mândrește cu o atmosferă relaxantă, primitoare și un meniu divers și calitativ – aici poți găsi atât preparate din bucătăria americană, cât și alte produse care se inspiră din bucătăria internațională și românească. Deja nu mai este un secret faptul că de ani buni, Hard Rock Cafe este cunoscut pentru concertele cool, care reușesc de fiecare dată să umple terasa. Astfel, de la artiști deja consacrați și formații faimoase, până la band-uri și artiști alternative care își au debutul pe scena de la Hard Rock, cu siguranță merită să le urmărești programul și să te bucuri de muzică bună pe terasă.

Green Hours Jazz Cafe

Terase

Calea Victoriei 120

Situat chiar pe Calea Victoriei, reușind să fie totuși ferit de aglomerația și haosul caracteristic zonei, Green Hours este unul dintre cele mai de notorietate cluburi de jazz bucureștene, cu un istoric bogat, fiind înființat în 1994.

Green Hours este un loc învăluit într-o atmosferă relaxantă, înconjurat de arhitectură impresionantă și natură, care găzduiește regulat, aproape săptămânal, seri de jazz, blues, muzică clasică, reușind, prin farmecul său, să aibă și o tentă underground. Când vine vorba de meniu, acesta este unul generos, putând să vii aici atât pentru o cină în aer liber, cât și pentru o seară în care vrei să bei și să povestești alături de un grup de prieteni.

Expirat

Terase

Str. Doctor Constantin Istrati 1

Dacă tot a venit vorba de locuri underground, nu puteam trece cu vedere Expirat-ul, un spațiu boem și non-conformist, care găzduiește frecvent evenimente și concerte faine. De la muzică contemporană, urbană și până la muzică indie rock sau funk, Expirat propune câte ceva pentru orice gust muzical – la fel cum ne-o spun chiar ei: „Livrăm cultură alternativă la pachet”.

La Expirat poți găsi numeroase locuri, atât pe terasa de jos, cât și sus, unde atmosfera este ceva mai intimă, în timp ce băuturile bune merg perfect cu vibe-ul spațiului. Dacă ți se face foame, jos, pe terasă, poți găsi un food truck cu câteva preparate urbane.

PS: Nu uita că a început seria de concerte „Light Sessions”, care se va încheia pe data de 14 septembrie, cu performance-ul celor de la Delta pe Obraz. Până atunci, poți merge, pe 16 august, la Bucium acustic.

Control Club

Terase

Strada Constantin Mille 4

Dacă locuiești în București, este imposibil să nu fi auzit măcar fugitiv de Control, unul dintre cele mai cunoscute spații indie din România, găzduind constant concerte unice, care au reușit să aducă pe aceeași scenă toate genurile muzicale – drept dovadă, peste 100 de band-uri din Europa, Asia și America de Nord au trecut pragul clubului.

Situat într-o zonă întotdeauna aglomerată, extrem de centrală, în apropierea Cercului Militar Național, Control este genul acela de club unde întotdeauna vei găsi clienți (și pe cineva cunoscut, cu siguranță), atmosfera fiind întotdeauna una fun și potrivită pentru a socializa, a te distra și a-ți face prieteni noi.

Citește aici mai multe articole din EAT & DRINK.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută