Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2023
Artă & Cultură

feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare Share feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare
feeder.ro awards - apel deschis pentru proiecte transdisciplinare


feeder.ro awards – apel deschis pentru proiecte transdisciplinare

Începând cu data de 23 Iulie ești invitat/ă să participi cu cele mai bune proiecte transdisciplinare în cadrul noului apelului deschis feeder.ro awards

Apelul feeder.ro awards este public, deschis către orice persoană fizică sau grup (echipă) de persoane fizice. Participanții pot fi managerii de proiect, membri ai echipei sau artiștii care au participat la implementarea activităților transdisciplinare. Participanții pot înscrie maximum 3 (trei) propuneri în acest apel deschis, care are ca scop selecția celor mai relevante proiecte transdisciplinare, realizate în perioada 2018 – 2023.

" "

Calendar apel deschis

23 Iulie 2023 – lansarea temei apelului deschis;

23 Iulie 19 August 2023, 23:59 – înscrieri pe website-ul proiectului;

20 22 August 2023 – verificarea administrativă, organizarea și publicarea înscrierilor pe pagina dedicată apelului, pentru a putea fi votate de public;

23 August 13 Septembrie 2023 – selecția: vot online public anonim pe platforma www.feeder.ro/awards pentru 3 premii ale publicului;

14 Septembrie 2023 – publicarea rezultatelor: anunțarea celor 3 premii;

15 Septembrie 2023 – publicarea unei galerii permanente virtuale, care expune proiectele premiate.

Premiile publicului sunt selectate prin vot public anonim online, pe platforma proiectului.

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

Premiul publicului 300 lei net

feeder.ro awards - apel deschis pentru proiecte transdisciplinare

Concomitent, echipa de proiect a alcătuit un shortlist cu 20 de proiecte transdisciplinare remarcabile, care vor fi evaluate de un juriu format din 3 artiști și manageri culturali apreciați, alături de 2 reprezentanți ai organizatorului Save or Cancel. Ca urmare a procesului de jurizare, 3 proiecte vor fi premiate. Publicarea rezultatelor apelului deschis și jurizării va avea loc în data de 14 Septembrie 2023.

Proiectul cultural este produs de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa și Andrei Racovițan, prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută