Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/07/2023
Lifestyle / Spirits Award

AWARDs | FLORA ADORA HENDRICK’S – gin

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | FLORA ADORA HENDRICK’S – gin Share AWARDs | FLORA ADORA HENDRICK’S – gin
flora adora hendricks awards


FLORA ADORA HENDRICK’S – gin

Hendrick’s „FLORA ADORA” este revelaţia acestei veri în lumea ginurilor de ediţie limitată. Nu am mai avut de mult timp revelarea unei arome atât de dulci şi de intens florale ca la acest minunat gin.

flora adora hendricks awards

Între zidurile grădinii palatului HENDRICK’S, o petrecere magică înflorește!

Fluturii și albinele parcă dansează într-o reverie amețitoare, ospătându-se la un banchet de flori parfumate, așezate special de doamna Lesley Gracie – Master Distiller-ul casei – ce ne invită să ne alăturăm acestei celebrări încântătoare și să degustam acest delicios gin scoțian în ediție limitată.

flora adora hendricks awards
Perfect pentru întâlniri pline de bucurie, în mijloc de vară toridă, încărcată de stare de bine, HENDRICK’S FLORA ADORA este plin de o aromă îmbietoare de flori minunate și un caracter proaspăt, pe bază de plante, care este în stilul clasic Hendrick’s.

flora adora hendricks awards

Coloana vertebrală de ienupăr și coriandru este prelungită de un verde luxuriant și caracteristici florale și dulci de lavandă, trandafir, flori de soc, coada şoricelului, muşeţel şi hibiscus, creând un gin minunat echilibrat, perfect pentru nesfârşite cocktailuri de vară.

flora adora hendricks awards

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.