Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/07/2023
Muzică

SUNETELE ORAŞULUI | Concerte care merită o șansă în iulie 2023…

Eusebiu Tudoroiu De Eusebiu Tudoroiu
Comentarii SUNETELE ORAŞULUI | Concerte care merită o șansă în iulie 2023… Share SUNETELE ORAŞULUI | Concerte care merită o șansă în iulie 2023…
Concerte


Hurts | Louis King | Vama – Concerte care merită o șansă în iulie 2023…

După ce am avut parte deja de un iunie plin de concerte și festivaluri care au luat cu asalt toate colțurile țării și au adus mulți artiști, din genuri diferite ale muzicii, luna iulie pare încărcată de nume mari care vor ajunge pe scena autohtonă.

Deși privirile sunt ațintite pe concerte precum Depeche Mode, Guns N’Roses sau Deep Purple, luna aceasta sunt anunţate încă multe alte cântări live care merită o șansă.

HURTS – 13 iulie, Arenele Romane

Concerte Hurts
Hurts

Hurts e o formație de electronic pop-rock, care a luat naștere în Manchester, în urmă cu peste 10 ani, cu Theo Hutchcraft ca solist și cu Adam Anderson ca multi-instrumentist și producător. Trupa e cunoscută pentru videoclipurile epice, dramatice, realizate într-un stil unic.

Albumul de debut, Happiness, lansat în 2010, a ajuns un real succes rapid în întreaga Europă, câștigând de 13 ori Discul de Platină și de patru ori pe cel de Aur. Asemănător a fost și destinul următoarelor lor discuri.

La noi au ajuns de mai multe ori, iar fiecare concert al lor a fost foarte bine primit de public. Show-urile Hurts au un caracter elegant, amplu și complex, la fel ca muzica lor, iar energia emanată de Theo duce spectatorii pe culmile extazului. În sine, un concert Hurts e o experiență greu de exprimat în cuvinte, ea trebuie trăită.

LOUIS KING – 15 iulie, Quantic

concerte louis king
Louis King

Louis King, „The King of the Rockin’ Blues”, a avut onoarea de a cânta cu artiști precum B.B. King, Buddy Guy, Screamin’ Jay Hawkins sau Jimmy Vaughan. A reușit să intre în topurile muzicale încă de când și-a lansat primul album, cu care a cucerit prin stilul său original de a scrie muzică, unul care combină blues cu rock’n’roll-ul.

Luna aceasta, ne vom bucura de prezența lui Louis King – Regele blues-ului australian, împreună cu Eric Hofmans – chitară, Raul Kusak – clape, Hanno Hofer – bas, Claudiu Purcărin – tobe.

VAMA – 29 iulie, Arenele Romane

concerte vama
foto VAMA facebook

Show-ul pe care trupa îl pregătește pentru finalul acestei luni marchează revenirea, după o pauză de un an, la tradiţia concertului de vară de la Arene.

În 2020, în timpul pandemiei, Vama a luptat contra momentelor dificile pe care le trăiam și a reușit să susțină un concert cu public restrâns și distanțat, pentru ca, un an mai târziu, membrii trupei, autoproclamați „Regii pandemiei”, să revină acolo cu o cântare care a beneficiat de relaxarea unor restricții.

După ce au întrerupt anul trecut seria, din cauza problemelor de sănătate ale lui Tudor Chirilă, Vama se pregătește să ofere din nou un spectacol de zile mari, pentru care promit diferite surprize.

Text de Eusebiu Tudoroiu | Sunetele Orașului | Muzică | Recomandări

Citește aici mai multe articole din MUZICĂ.

Programul complet CONCERTE BUCUREȘTI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută