Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2023
Eat & Drink Festival Muzică Viața Orașului

Amintiri Gustoase și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Amintiri Gustoase și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023 Share Amintiri Gustoase și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023
Amintiri Gustoase și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023


Amintiri Gustoase și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023

Din acest an, cea mai importantă competiție de street food – European Street Food Awards, include România și își caută finalistul. Street fooderii din țară vor avea ocazia să facă parte din cea mai importantă competiție internațională dedicată lor.

CODRU Festival, singurul festival din Timișoara care a fost nominalizat anul trecut la premiile European Festival Awards la categoria Best Medium Sized Festival, va găzdui finala națională European Street Food Awards – România. În perioada 25-27 august, vendorii care își vor da check-in la festival, intră în procesul de jurizare – votul publicului (People’s Choice), desfășurat pe toată durata festivalului și votul juriului (Romanian Champion), organizat pe 26 august, cu desemnarea câștigătorului la fața locului.

În urma acestora va fi ales finalistul care va reprezenta România la European Street Food Awards 2023 în Germania. Dacă ești priceput, ai un o furgonetă, camion sau remorcă cool și prepari specialități culinare gustoase și autentice este momentul să te înscrii. Căutăm inovație, creativitate și savoare. Vrem să aducem în fața participanților și al juruului cele mai bune preparate culinare, care să le încânte papilele gustative.

Cei mai iscusiți bucătari vor fi selectați de către juriul format din top-chefi români, food-bloggers, jurnaliști și istorici culinari. Vor evalua prezentarea vizuală, calitatea ingredientelor, originalitatea rețetelor și feedback-ul clienților. Câștigătorul va reprezenta România la marea finală European Street Food Awards 2023, de la Saarbrücken – Germania între 29 septembrie și 1 octombrie.

Înscrierile se fac aici!

Amintiri Gustoase și CODRU Festival te trimit la European Street Food Awards 2023

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută