Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 05/07/2023
Film

PREMIERĂ | „INSIDIOUS”, Un final neașteptat în spatele ușii roșii

Anamaria Grumeza De Anamaria Grumeza
Comentarii PREMIERĂ | „INSIDIOUS”, Un final neașteptat în spatele ușii roșii Share PREMIERĂ | „INSIDIOUS”, Un final neașteptat în spatele ușii roșii
insidious-the-red-door-2


„INSIDIOUS  the red door”, Un final neașteptat în spatele ușii roșii

Cu cât călătorești mai departe în universul Inisidous, cu atât traseul devine mai terifiant.

Iată că seria de filme Insidious ajunge la final, cu ultima lor producție, intitulată Insidious: The Red Door/ Uşa roşie.

Astfel, pentru ultimul capitol al poveștii familiei Lambert, toată distribuția se reunește pentru un final surprinzător și, mai ales, foarte sângeros.

Încă din 2010, când a fost lansat primul film al seriei de cinci, familia Lambert a fost prezentată publicului, fiind formată din cei doi soți, Josh (Patrick Wilson) și Renai (Rose Byrne), alături de copiii lor, dintre care unul, mai exact Dalton (Ty Simpkins), va trece prin chinuri crunte, răpit fiind de un demon.

Bântuiți de creaturi neastâmpărate, dintr-o dimensiune numită The Further, familia Lambert și-a continuat povestea în capitolul doi, trei ani mai târziu (Insidious: Chapter 2, 2013), urmând ca, în capitolele trei (Insidious: Chapter 3) și patru (Insidious: The Last Key), acțiunea să se concentreze pe investigatoarea de paranormal Elise Rainier (Lin Shaye).

insidious-the-red-door-Patrick-Wilson
Patrick Wilson

Cu Insidious: The Red Door, ne întoarcem, totuși, în prezent. Amplasat ca acţiune la 10 ani după cel de-al doilea film, acesta îi reunește pe actorii Patrick Wilson și Rose Byrne, însă de data aceasta, Wilson este atât în ​​spatele, cât și în fața camerei, el făcându-și astfel debutul regizoral:

„Sunt onorat și încântat să fiu la cârma următoarei ediții Insidious, care va oferi o șansă uimitoare de a readuce la lumină experiențele prin care a trecut familia Lambert acum un deceniu, precum și de a face față consecințelor alegerilor lor.

Regizarea acestui film este atât din punct de vedere profesional, cât și personal, un moment complet pentru mine și sunt extrem de recunoscător că mi se încredințează în continuare să spun această poveste înspăimântătoare și bântuitoare. Mergem mai departe…”.

insidious-the-red-door-Rose-Byrne
Rose Byrne

Insidous: The Red Door îi găsește pe Josh și Renai ca fiind doi foști soți, pentru că aceștia au divorțat între timp, Josh încercând să pună cap la cap o viață care pare să aibă goluri majore, pe care nu le poate umple.

Dalton, fiul celor doi, acum un tânăr adult, se îndreaptă către o facultate de artă de pe Coasta de Est și are o relație tensionată cu tatăl său.

Familia va trebui să pătrundă mai adânc decât oricând în The Further, universul grotesc, înfruntându-se cu trecutul lor întunecat și cu o mulțime de pericole noi, care pândesc în spatele ușii roșii.

Vedem deznodământul acestei povești terifiante în cinematografe, începând din 7 iulie 2023!

Text de Anamaria Grumeza| Premiere | Filme | Recomandări

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută