Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2023
Muzică

Seri vibrante deasupra Sibiului: Summer Tunes aduce muzica live pe terasa Promenada

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Seri vibrante deasupra Sibiului: Summer Tunes aduce muzica live pe terasa Promenada Share Seri vibrante deasupra Sibiului: Summer Tunes aduce muzica live pe terasa Promenada


Cele mai tari petreceri la înălțime vor avea loc vara aceasta pe terasa verde de pe mall-ul Promenada Sibiu. Seria de concerte cu intrare liberă, Summer Tunes, propune șase concerte live în aer liber la apus deasupra orașului. Șuie Paparude, Jurjak, Winael & Mojito Band, Ana Coman, Dj Set The Eclectors și Donia Sax vor încinge atmosfera în cele două luni de vară rămase.

Summer Tunes debutează vineri, 7 iulie, de la ora 19:00, cu concertul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe românești, Șuie Paparude. Cu o istorie de peste 30 de ani de existență în industria muzicală românească, Șuie Paparude a dat hit după hit, astfel încât este imposibil să stai jos la concertele lor.

Duminică, 16 iulie, de la ora 19:00, este rândul lui Jurjak să facă atmosferă pe terasa de pe mall-ul Promenada. Artist vizual, sculptor, muzician și regizor de film, Jurjak, pe numele său George Petroşel, este fiul lui Edi Petroşel, membru al trupei Holograf. A debutat în anul 2015 cu melodia ”Șoapte”.

Sâmbătă, 29 iulie, de la ora 19:00, sibienii au ocazia să-l asculte la el acasă pe Winael, alături de Mojito Band. Sibian prin adopție, Winael a atras atenția întregii țări odată cu participarea sa la talent show-ul Vocea României, în 2022, unde a reușit să ajungă până în etapa finală. Pentru cei care l-au urmărit la TV, concertul de pe terasa Promenada este o ocazie de a-l vedea și asculta live.

Seri vibrante deasupra Sibiului: Summer Tunes aduce muzica live pe terasa Promenada

Luna august începe cu un concert susținut de Ana Coman, în data de 5, de la ora 19:00. Ana Coman este un nume important pentru scena alt-indie românească, cu un sunet personal, versuri numai bune pentru un pahar de vin, și un vibe autentic, cu multă candoare. Tânăra a cucerit publicul în 2019 cu piesele ”Contratimp” și ”Până mâine”.

Seri vibrante deasupra Sibiului: Summer Tunes aduce muzica live pe terasa Promenada

Seara de sâmbătă, 12 august, este destinată unui Dj Set cu The Eclectors, între orele 18:00 și 22:00. Vlad Dumitru și Darius Cârstea au inițiat proiectul The Eclectors în urmă cu cinci ani. Cei doi tineri animă evenimentele și festivalurile din Sibiu sau din alte orașe cu muzică pe discuri de vinil.

Seri vibrante deasupra Sibiului: Summer Tunes aduce muzica live pe terasa Promenada

Summer Tunes 2023 se încheie vineri, 18 august, de la ora 19:00, cu concertul Donia Sax. Supranumită ”The Lady with the Sax” a cântat pe scenă, printre alții, cu Holograf și Ștefan Bănică Jr, a participat la concursurile televizate X Factor și Vocea României, iar prestațiile ei au fost aplaudate de mari actori, precum Steven Seagal și Nicholas Cage.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută