Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2023
Muzică

Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan – Nécessaire

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan – Nécessaire Share Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan – Nécessaire
Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan - Nécessaire


Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan – Nécessaire

Mario Fresh și RENVTØ lansează remake-ul în limba franceza al piesei “Necesar”, o producție muzicală marca Bear Music, intitulată “Nécessaire”. Această piesa este rezultatul colaborării de succes alături de celebrul artist egiptean, Mohamed Ramadan.

Anul trecut, Mario Fresh și RENVTØ au reușit sa obțină cele mai bune rezultate din ultimii ani pentru o piesa românească, ducând piesa “Necesar” pe locul 8 în Top 100 Global. Piesa aduna 65 de milioane de vizualizări și peste 10 milioane de streaming-uri în platformele digitale.

Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan - Nécessaire

“Piesa ‘Nécessaire’ reprezintă o combinație perfectă între stilurile noastre muzicale și a fost o adevărată bucurie să lucrăm împreună cu Mohamed Ramadan. Suntem mândri de rezultatul final și suntem încrezători că această piesă va cuceri inimile ascultătorilor noștri din întreaga lume”, a declarat Mario Fresh.

Cu ajutorul expunerii primite pentru piesa “Necesar”, au urmat nenumărate oportunități pentru cei doi artiști, printre care posibilitatea colaborării cu cel mai mare star din Orientul Mijlociu, Mohamed Ramadan.

“M-am bucurat enorm sa știu ca, Mario și Renato și-au dorit ca aceasta colaborare sa fie alături de mine. Iubesc piesa asta și cu siguranță a ajuns la inima mea din prima clipa când am ascultato.”, spune Mohamed Ramadan.

Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan - Nécessaire

“Sunt foarte recunoscător pentru tot succesul care s-a format în jurul piesei noastre și pentru ca azi am ajuns sa lucram cu un artist internațional, lucru la care doar visam acum ceva timp.”, a declarat RENVTØ

“Nécessaire” este disponibilă pe toate platformele de streaming muzical, iar fanii muzicii din România și Orient sunt invitați să o asculte și să se bucure de aceasta noua variantă internațională. Piesa promite să fie unul dintre cele mai populare single-uri ale verii, cu ritmurile sale contagioase și versurile captivante.

Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan - Nécessaire

Mohamed Ramadan este un artist de talie internațională, cunoscut pentru piesele sale “Ya Habibi”, în colaborare cu Maitre Gims sau “Rayheen Nesshar – Bum Bum”, care aduna împreună peste 500 de milioane de vizualizări.

Mario Fresh x RENVTØ x Mohamed Ramadan - Nécessaire

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută