Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2023
Artă & Cultură / Performing arts

Tenorul Ştefan von Korch va fi solist pe 27 iunie la Sala Radio din Cluj-Napoca

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Tenorul Ştefan von Korch va fi solist pe 27 iunie la Sala Radio din Cluj-Napoca Share Tenorul Ştefan von Korch va fi solist pe 27 iunie la Sala Radio din Cluj-Napoca
Tenorul Ştefan von Korch pe va fi solist pe 27 iunie la Sala Radio din Cluj-Napoca


Tenorul Ştefan von Korch va fi solist pe 27 iunie la Sala Radio din Cluj-Napoca

 Calde acorduri vocal instrumentale vor umple de bucurie inima melomanilor din Cluj-Napoca, pe 27 iunie la Sala Radio. Spectacolul derulat sub titulatura “Melodii de vară”, îl are în rândul soliştilor pe îndrăgitul tenor Ştefan von Korch.

Acesta revine în faţa publicului din oraşul de pe malul Someşului după succesul răsunător din recitalul cu cantata Carmina Burana, susţinut la începutul lunii mai pe scena Colegiului Academic.

Dacă în celebra lucrare a lui Carl Orff, vocea lui Ştefan von Korch este deja considerată de referinţă pentru linia solistică de tenor, în spectacolul programat la sala Radio, publicul va admira latura mai dramatică a versatilului solist: Ştefan von Korch va încânta audienţa cu mai multe titluri, ce va vor purta publicul prin lucrări celebre: “Ah! Lève-toi soleil,” aria lui Romeo din Romeo şi Julieta de Charles Gounod şi duetul din Bărbierul din Sevilla – dintre contele Almaviva şi Figaro.

“Mă bucur de oportunitate de a oferi iubitorilor de muzică cultă secvenţe foarte cunoscute şi consider că spectacolul este şi o modalitate extraordinară de a aduce universul operei şi operetei mai aproape de toţi iubitorii de muzică de calitate.” spune Ştefan von Korch.

Tenorul Ştefan von Korch pe va fi solist pe 27 iunie la Sala Radio din Cluj-Napoca

Ştefan Von Korch a încălzit deja inimile publicului clujean cu apariţii memorabile în producţii ale Operei Române şi Operei Maghiare din Cluj Napoca. Printre acestea se numără rolurile din Traiano in Dacia (Traiano), Bărbierul din Sevilla (Contele Almaviva), Rigoletto (Ducele de Mantua), Elixirul dragostei (Nemorino) şi Puritanii (Arturo Talbot).

Spectacolul “Melodii de vară” ce îl are în prim-plan pe Ştefan von Korch reuneşte şi alte voci de prestigiu ale scenei lirice clujene: Constantin Nica – tenor şi Geani Brad -bariton.

Evenimentul va avea loc la Sala Radio din Cluj-Napoca, pe 27 iunie de la ora 18.30. Intrarea va fi liberă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.