Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2023
Artă & Cultură / Art Expo

Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire” Share Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire”
Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire”


Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire”

În prezent, consumul de substanțe și adicțiile în general ridică probleme mari în întreaga țară, chiar și în zona noastră. Un număr tot mai mare de persoane se confruntă cu adicții de substanțe sau comportamente și există tot mai multe solicitări de ajutor pentru a găsi o ieșire din suferința adicției.

Asociația Preventis, în colaborare cu Direcția de Asistență Socială și Medicală din cadrul Consiliului local Cluj-Napoca, organizează în perioada 26 iunie – 15 iulie o expoziție foto despre adicții, pe Bulevardul Eroilor, la tunelul expozițional 10×10. Expoziția foto reunește poveștile a 25 de oameni din viețile cărora adicția a făcut parte, povești surprinse în fotografii urbane prin ochii fotografului Ionuț Runcan.

Expoziția foto „De la vid la iubire” arată multiplele fațete ale adicției care se naște din suferință și care, la rândul ei, produce suferință. „De la vid la iubire” ne poartă pe drum de la suferință la vindecare.

Pentru a marca ziua ZIUA INTERNAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA CONSUMULUI ȘI TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI în data de 26 iunie, echipa Asociației Preventis, împreună cu fotograful expozitiei, voluntari și colaboratori, va fi prezentă la expoziție pentru a discuta cu clujenii despre acest subiect. Evenimentul din 26 iunie se va desfășura pe Bulevardul Eroilor – zona tunelului expozițional 10X10, în intervalul orar 12.00 – 20.00.

Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire”

În parteneriat cu Asociația Teen Challenge Cluj, de la orele 16.00 si 18.00 participanții la veneniment o să poată asculta Mărturii vii ale unor foști consumatori de droguri.

Asociația Preventis este un ONG clujean și desfășoară de peste 15 ani activități de prevenire a dependențelor la copii și tineri, precum și activități de consiliere pentru tineri care întâmpină dificultăți în acest domeniu.

De 10 ani marcăm ziua de 26 iunie prin organizarea de campanii publice antidrog de conștientizare a adolescenților, tinerilor și a părinților cu privire la riscurile asociate substanțelor adictive.

Expoziție foto antidrog „De la vid la iubire”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.