Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/06/2023
Film

PREMIERĂ | „No Hard Feelings”, debutul lui Jennifer Lawrence în comedie

Iuliana Ciocîrlan De Iuliana Ciocîrlan
Comentarii PREMIERĂ | „No Hard Feelings”, debutul lui Jennifer Lawrence în comedie Share PREMIERĂ | „No Hard Feelings”, debutul lui Jennifer Lawrence în comedie
No Hard Feelings Jennifer Lawrence


„No Hard Feelings”, debutul lui Jennifer Lawrence în comedie

Să faci un introvertit să mergă la o petrecere la care se află doar persoane necunoscute este, în teorie, o misiune imposibilă, dar… dacă acest lucru face parte din meseria ta?

Cât de greu poate fi, se întreabă personajul Maddie, interpretat de Jennifer Lawrence, în comedia coming of age Nu-ţi port pică! (No Hard Feelings), regizată de Gene Stupnitsky (Good Boys, Bad Teacher), care şi-a început cariera prin scrierea de scenarii şi regia unui număr de episoade din popularul sitcom The Office.

Maddie, şoferiţă de Uber, aflată într-o nevoie mare de bani, ia în considerare anunțul de pe Craigslist al părinților lui Percy, un adolescent inteligent, dar fără abilități sociale dezvoltate, prin care aceasta se angajează să devină partenera tânărului și să îl scoată la întâlniri romantice.

E de menționat faptul că Maddie are și un termen limită, întrucât Percy trebuie să fie „inițiat” în ale dragostei până la finalul verii, când urmează să plece la colegiu.

Atmosfera peliculei este asemănătoare melodiei lui Nicki Minaj, Super Freaky Girl, inclusă pe OST, astfel că, există o sumedenie de momente amuzante provocate de dinamica duo-ului Maddie-Percy, care, de cele mai multe, ori se potrivesc exact ca apa și uleiul.

Jennifer Lawrence, cunoscută pentru roluri precum Katniss Everdeen din The Hunger Games sau Mistique din franciza X-Men, câştigătoare a premiului Oscar pentru interpretarea din Silver Linings Playbook, revine pe marile ecrane nu doar ca actriță, ci și ca producătoare a No Hard Feelings, ea deschizându-și propria casă de producție, Excellent Cadaver.

Partenerul ei, Andrew Barth Feldman (Percy), deși nu foarte familiar cinefililor, reprezintă un nume cunoscut pe Broadway, în special pentru rolul din Dear Evan Hansen. Feldman nu este singurul star de pe Broadway ce face parte din distribuția acestei comedii.

Duo-ului se alătură Matthew Broderick (Ferris Bueller’s Day Off) și Laura Benanti (Women on the Verge of a Nervous Breakdown), în rolurile părinţilor lui Percy.

Cu o astfel de echipă, ne așteptăm doar la glume bune, scene savuroase și actorie la standarde ridicate, aşa că No Hard Feelings, care aterizează în cinematografe pe 23 iunie, e numai bun de văzut după examene sau după orele lungi petrecute la birou.

Text de Iuliana Ciocîrlan | Premiere | Filme

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută