Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2023
Muzică

Seria de concerte „Light Sessions” continuă cu Cristina Lupu, joi, 22 iunie, la Expirat Halele Carol

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Seria de concerte „Light Sessions” continuă cu Cristina Lupu, joi, 22 iunie, la Expirat Halele Carol Share Seria de concerte „Light Sessions” continuă cu Cristina Lupu, joi, 22 iunie, la Expirat Halele Carol
Seria de concerte „Light Sessions” continuă cu Cristina Lupu, joi, 22 iunie, la Expirat Halele Carol


Seria de concerte „Light Sessions” continuă cu Cristina Lupu, joi, 22 iunie, la Expirat Halele Carol

După ce ne-am relaxat pe terasa Expirat Halele Carol alături de Dora Gaitanovici, este rândul Cristinei Lupu să ne încânte, în cadrul seriei de concerte „Light Sessions” by Bandbook. Cu această ocazie, Cristina va lansa clipul celei mai noi piese ale sale, Satellite

„Satellite este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei”a declarat Cristina Lupu.

Satellite este primul single de pe viitorul album Cristina Lupu – Sweet Amnesia – și este disponibil deja pe toate platformele de streaming. În data de 22 iunie va avea loc și lansarea videoclipului, regizat de Florin Șerban. Link event

Cristina Lupu este artist independent, scrie cântece de dragoste şi le cântă cu plăcere şi altora. În 2015 urcă pe scenă Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă, unde face primele lecţii de canto; urmează o serie de cursuri particulare (chitară, canto, actorie, teoria muzicii), iar între 2020-2022 este studentă a Facultăţii de Compoziţie, secţia Jazz, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. 

În prezent, Cristina lucrează la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de „Sweet Amnesia”, ce cuprinde o colecţie de poveşti adunate de-al lungul câtorva ani neliniştiţi. De ceva timp le testează în concerte intime prin grădinile şi ceainăriile Bucureştiului, dar şi pe scene mai mari, în deschidere pentru artişti că Luiza Zan sau The Mono Jacks sau la festivaluri că Femei pe Mătăsari, Street Delivery, Weekend Sessions sau Vadoo Chill Fest. 

Seria de concerte „Light Sessions” continuă cu Cristina Lupu, joi, 22 iunie, la Expirat Halele Carol

„Sweet Amnesia” a luat naştere în urmă cu 5 ani, în serile şi nopţile albe petrecute cu chitara în braţe, după serviciu; un calup de cântece amestecate, uneori jucăuşe, uneori nostalgice, alteori ironice, nervoase, gălăgioase; un one-woman show (voce/chitară) confesiv, o privire pe gaura cheii în lumea unei fete oarecare. 

Light Sessions este o serie de concerte organizate de Bandbook în colaborare cu Expirat Halele Carol, din dorința de a ne aduce mai aproape de artiști, într-un cadru intim, sub cerul liber. Provocarea lansată trupelor va fi aceea de a veni în fața publicului din București cu interpretări stripped-down, acustice sau down tempo ale muzicii lor. Cei ce vor urca în această vară pe scena din curtea Expirat sunt Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Partizan, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu, Bucium și Delta Pe Obraz.

Mai jos este programul integral al seriei Light Sessions by Bandbook:

  • 02 august – Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu

 

Toate informațiile despre concertele din cadrul seriei Light Sessions pot fi găsite accesând următoarele link-uri:

www.munteanurecomanda.ro/bandbook/ 

www.facebook.com/bandbook.ro/ 

www.instagram.com/bandbook.ro/ 

BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să îşi atingă şi să îşi fructifice potențialul.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.