Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2023
Artă & Cultură

Două spectacole inedite le sunt oferite copiilor, la finalul săptămânii, de Filarmonica de Stat Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Două spectacole inedite le sunt oferite copiilor, la finalul săptămânii, de Filarmonica de Stat Sibiu Share Două spectacole inedite le sunt oferite copiilor, la finalul săptămânii, de Filarmonica de Stat Sibiu

Două spectacole inedite le sunt oferite copiilor, la finalul săptămânii, de Filarmonica de Stat Sibiu. Sâmbătă, 24 iunie, de ora 10.00 și de la ora 11.30, va avea loc concertul educativ „Povestea Mariei Tănase. Melodii culese de Harry Brauner”. Susținut de suflătorul Călin Han și actrița Petra-Rada Constantinov, spectacolul este bazat pe povestea Mariei Tănase, scrisă de Cristina Andone, în cartea „Nesupusele”. Biletele costă 10 lei și se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii.

Concertul ”Muzica pentru copii în filmul românesc” va avea două reprezentații: sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Thalia și duminică, de la ora 18.00, în Pădurea Steinburg din Agnita. Spectacolul aduce pe scenă, alături de muzicienii Filarmonicii sibiene, Corul de Copii și Tineret „Symbol – Jean Lupu”. ”Venim cu acest repertoriu din dorinţa de a deschide apetitul tinerelor generaţii pentru muzica românească, iar pentru celelalte categorii de vârstă va fi un prilej de evadare în copilărie şi, totodată, de savurare a muzicii bune”, promit reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu. Acest concert este organizat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) 2023 – Sezonul românesc și francofon. La Sala Thalia, intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Accesul este liber și la concertul organizat la Agnita, în cadrul evenimentului “Picnic Muzical în Pădurea Steinburg”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.